Feestjes

Hiep hiep hoera! Tijd voor een feestje, maar vergeet de fotograaf niet! Zorg dat je deze last alvast van je schouders afhaalt door een fotograaf in te huren op je feest.

Je kunt bij mij terecht voor sfeerfoto’s en portretfoto’s van je feest! Zowel grote als kleine feestjes! Je kunt mij inhuren als feestfotograaf of je kunt de foto’s door de gasten zelf laten maken door middel van een PhotoBooth! Dit is een verplaatsbare mini fotostudio waarbij je zelf de foto’s maakt door op een knop te drukken. Natuurlijk is beide ook een mogelijkheid. Voor meer info lees verder.

Neem contact op
Meer info over de PhotoBooth

Verschillende mogelijkheden

Zorgeloos een feestje vieren en achteraf met plezier terugkijken naar de leukste momenten! Misschien wil je de gasten wel vast hebben gelegd bij binnenkomst, de gehele sfeer, eventuele optredens of misschien wel vanalles wat. Er is vanalles mogelijk, denk ook aan een mobiele fotostudio met mij als fotograaf en/of een photobooth waarbij de gasten zelf de foto’s kunnen maken.

Op de achtergrond

Ik vind het belangrijk om als fotograaf op de achtergrond te blijven en de sfeer van het gehele feest vast te leggen zonder dat je door hebt dat er een fotograaf aanwezig is.

Ik zie het daarom ook als compliment als mensen achteraf zeggen mij amper gezien te hebben, maar wel alle momentjes terug te zien zijn op de foto’s! Lekker spontaan!

Ik denk graag met je mee

Het is ook mogelijk om mij foto’s te laten maken bij binnenkomst van de gasten. Dit kan simpel maar het kan ook op een leuke manier door gebruik te maken van achtergronden of props! In overleg is er vanalles mogelijk!

(Ik kan helaas niet veel voorbeeldfoto’s laten zien aangezien feestjes erg persoonlijk zijn.)

Familiefoto’s

Voor het feest nog even met jullie gezin op de foto? Dat kan, boek dan de extra optie ” fotoshoot vooraf” erbij. Even een klein moment samen met jullie gezin op jullie mooist!

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

“Beleef het feest zoals het is geweest!”

Prijzen

Hier vind je standaard pakketten. Mocht je graag advies of iets anders willen, neem dan gerust contact op!

Het aantal foto’s hangt af van wat je precies wilt en de gebeurtenissen op jouw feest. Ik zorg er in ieder geval voor dat het een mooie samenvatting wordt van de tijd die ik aanwezig ben geweest.

Feestfotograaf

Voor €85per uur
  • Per uur (minimaal 2 uur)
  • Incl. alle foto’s in hoge resolutie
  • Incl. reiskosten tot 50 km vanaf 5688DB

Feestfotograaf

Voor €3505 uur
  • Max. 5 uur
  • Incl. alle foto’s in hoge resolutie
  • Incl. reiskosten tot 50 km vanaf 5688DB

Feest Compleet

Voor €5955 uur
  • Feestfotograaf + Fotobox 5 uur aanwezig
  • Incl. alle foto’s in hoge resolutie

Extra optie: Fotoshoot vooraf

Voor €45icm feestfotograaf
  • 30 minuten
  • Max. 10 foto’s in hoge resolutie

Huur de PhotoBooth!

Klik hier