Fotobox (PhotoBooth)

Wat leuk dat je interesse hebt in de fotobox! De fotobox is een leuke manier om je gasten te vermaken op je bruiloft, verjaardag, kinderfeestje, open dag, personeelsfeest of een ander event.

Ik zal daarnaast leuke attributen (ook wel props genoemd), een achtergrond en een studiolamp meenemen voor gegarandeerd succes! Bovendien is het mogelijk om de Fotobox persoonlijker te maken met een speciaal voor jouw gemaakt thema. Je gasten zullen je feest niet snel vergeten!

Enkele dagen na het feest kun je de foto’s online bekijken en downloaden in je online gallerij zodat je kunt zien wat je familie, vrienden en collega’s allemaal hebben uitgespookt.

Natuurlijk kun je deze online gallerij ook met ze delen! Dubbel plezier!

Sinds kort neem ik ook krijtborden en krijtstiften mee waardoor gasten ook een bericht kunnen schrijven en er een online gastenboek ontstaat.

Neem contact op
Meer info over de feestfotograaf

Werkwijze

Wat is het?

Het is een hip verplaatsbaar fotohokje, maar dan zonder het fysieke hokje. Je kunt het vergelijken met de fotohokjes op het treinstation of in warenhuizen. Deze zogenaamde “photobooth” is een leuke machine die meerdere foto’s achter elkaar kan nemen door een druk op de knop. Het thema op het scherm en de fotoachtergrond zelf is aan te passen naar wens. Denk hierbij aan een bloemetjes of gewoon een standaard witte fotoachtergrond. Er is van alles mogelijk! Daarnaast kun je props oftewel snorretjes, hoedjes op een stokje gebruiken zodat je iets lossere foto’s krijgt. Binnenkort is het ook mogelijk om GIF-jes op te nemen. Dit zijn bewegende beelden.

Waarom zou ik dit huren?

Het kan gebruikt worden op je bruiloftsfeest, receptie, verjaardag, kinderfeestje of een ander evenement. Het is een leuke toevoeging op je feest of evenement en achteraf kun je nog lang nagenieten van alle foto’s. Dankzij de krijtborden waarop gasten een boodschap of bericht kunnen plaatsen is er de mogelijkheid om een digitaal gastenboek te maken! Deze kunnen natuurlijk ook in een fotoboek verwerkt worden.

Worden er ook afdrukken gemaakt?

Nee er worden geen afdrukken gemaakt. Hier is bewust voor gekozen. Ik merk namelijk zelf dat het niet handig is om op een feest rond te lopen met een foto in je hand of broekzak, daarnaast kan is het ook meteen goedkoper!

Kan deze Photobooth overal staan?

De photobooth kan bijna overal staan zolang hij maar binnen staat. Hij mag namelijk niet meer verplaatst worden zodra hij is geïnstalleerd door mij. Bij aanwezigheid van een lift kan hij ook geplaatst worden op een hoger gelegen verdieping.

De photobooth neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag. Alleen de Photobooth zelf kun je neerzetten op een normale tafel of een statafel, deze kan ik ook voor je meenemen. Waar op je hem neerzet is afhankelijk waarvoor je hem wilt gebruiken, kinderen zijn wat kleiner en dan is een normale tafel handig.

Daarnaast neem ik ook een studiolamp mee op een statief, deze plaats je rechtstreeks achter of op de Photobooth. Wil je een complete achtergrondsetting dan is er iets meer ruimte nodig. Gemiddeld is dit ongeveer 2×2 meter.

Hoe zit het met de stroom?

De photobooth heeft maar 1 stopcontact nodig van 220 volt. Deze dient binnen een straal van 5 meter aanwezig te zijn. 

Hoe lang duurt het installeren en opruimen?

Alleen het installeren van de fotobox kan binnen een half uurtje, met een achtergrond erbij kost het in totaal maximaal een uur. Hetzelfde geldt voor het opruimen.

“Beleef het feest zoals het is geweest!”

Prijzen

Huur Fotobox (zonder begeleiding)

Voor €1506 uur
  • 6 uur onbeperkt foto’s maken
  • Studiolamp + Achtergrond + Props
  • Incl. alle foto’s digitaal
  • Persoonlijke online galerij
  • Eigen thema op scherm
  • Incl. reiskosten tot 25 km vanaf 5689AJ

Extra optie:

Online galerij voor gasten

25
  • Er liggen kaartjes met daarop de inloggegevens van de online gallerij voor de gasten. Gasten kunnen zelf de foto’s bekijken en downloaden.

Extra optie:

Fotolijst

  • Een fotolijst voor het personaliseren van de foto’s. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

6 uur onbeperkt foto’s maken

Studiolamp voor goede belichting

Gave achtergrond

Incl. props/attributen

Online Gallerij

Alle digitale foto’s

Eigen thema op scherm

Transport binnen 25 km vanaf 5689AJ

Borg

Voor het huren van de fotobox vraag ik 50 euro borg en daarom hoort hier ook een huurovereenkomst bij. Klik op de button voor een voorbeeld van de huurovereenkomst.

Voorbeeld Huurovereenkomst

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

De algemene voorwaarden van Angela Kiemeneij Fotografie zijn van toepassing.

Foto’s die zijn gemaakt kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (Facebook/Instagram) en/of drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van €35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

PhotoBooth? Huur de fotobox!

150 euro

Klik hier