Fotobox (PhotoBooth)

Wat leuk dat je interesse hebt in de fotobox! De fotobox is een leuke manier om je gasten te vermaken op je bruiloft, verjaardag, kinderfeestje, open dag, personeelsfeest of een ander event.

Ik zal daarnaast leuke attributen (ook wel props genoemd), een achtergrond en een studiolamp meenemen voor gegarandeerd succes! Bovendien is het mogelijk om de Fotobox persoonlijker te maken met een speciaal voor jouw gemaakt thema. Je gasten zullen je feest niet snel vergeten!

Enkele dagen na het feest kun je de foto’s online bekijken en downloaden in je online gallerij zodat je kunt zien wat je familie, vrienden en collega’s allemaal hebben uitgespookt.

Natuurlijk kun je deze online gallerij ook met ze delen! Dubbel plezier!

Sinds kort neem ik ook krijtborden en krijtstiften mee waardoor gasten ook een bericht kunnen schrijven en er een online gastenboek ontstaat.

Meer info over de feestfotograaf
Neem contact op

Werkwijze

Verschillende mogelijkheden

Zorgeloos een feestje vieren en achteraf met plezier terugkijken naar de leukste momenten! Misschien wil je de gasten wel vast hebben gelegd bij binnenkomst, de gehele sfeer, eventuele optredens of misschien wel vanalles wat. Er is vanalles mogelijk, denk ook aan een mobiele fotostudio met mij als fotograaf of een fotobox waarbij de gasten zelf de foto’s kunnen maken.

Op de achtergrond

Ik vind het belangrijk om als fotograaf op de achtergrond te blijven en de sfeer van het gehele feest vast te leggen zonder dat je door hebt dat er een fotograaf aanwezig is.

Ik zie het daarom ook als compliment als mensen achteraf zeggen mij amper gezien te hebben, maar wel alle momentjes terug te zien zijn op de foto’s! Lekker spontaan!

Ik denk graag met je mee

Het is ook mogelijk om mij foto’s te laten maken bij binnenkomst van de gasten. Dit kan simpel maar het kan ook op een leuke manier door gebruik te maken van achtergronden of props! In overleg is er vanalles mogelijk!

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

(Ik kan helaas niet veel voorbeeldfoto’s laten zien aangezien feestjes erg persoonlijk zijn.)

“Beleef het feest zoals het is geweest!”

Prijzen

Huur Fotobox

Voor €1506 uur
  • 6 uur onbeperkt foto’s maken
  • Studiolamp + Achtergrond + Props
  • Incl. alle foto’s digitaal
  • Persoonlijke online galerij
  • Eigen thema op scherm
  • Incl. reiskosten tot 25 km vanaf 5689AJ

Extra optie:

Online galerij voor gasten

25
  • Er liggen kaartjes met daarop de inloggegevens van de online gallerij voor de gasten. Gasten kunnen zelf de foto’s bekijken en downloaden.

Extra optie:

Fotolijst

  • Een fotolijst voor het personaliseren van de foto’s. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

6 uur onbeperkt foto’s maken

Studiolamp voor goede belichting

Gave achtergrond

Incl. props/attributen

Online Gallerij

Alle digitale foto’s

Eigen thema op scherm

Transport binnen 25 km vanaf 5689AJ

Borg

Voor het huren van de fotobox vraag ik 50 euro borg en daarom hoort hier ook een huurovereenkomst bij. Klik op de button voor een voorbeeld van de huurovereenkomst.

Voorbeeld Huurovereenkomst

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

De algemene voorwaarden van Angela Kiemeneij Fotografie zijn van toepassing.

Foto’s die zijn gemaakt kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (Facebook/Instagram) en/of drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van €35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

PhotoBooth? Huur de fotobox!

150 euro

Klik hier