Fotobox (PhotoBooth)

Wat leuk dat je interesse hebt in de fotobox! De fotobox is een leuke manier om je gasten te vermaken op je bruiloft, verjaardag, kinderfeestje, open dag, personeelsfeest of een ander event.

Ik zal daarnaast leuke attributen (ook wel props genoemd) en een studiolamp meenemen voor gegarandeerd succes! Bovendien is het mogelijk om de Fotobox persoonlijker te maken met een bijhorend thema, speciale props of achtergrond. Je gasten zullen je feest niet snel vergeten!

Enkele dagen na het feest kun je de foto’s online bekijken en downloaden in je online gallerij zodat je kunt zien wat je familie, vrienden en collega’s allemaal hebben uitgespookt.

Natuurlijk kun je deze online gallerij ook met ze delen! Dubbel plezier!

Er is vanalles mogelijk waaronder bijvoorbeeld krijtborden met krijtjes/stiften waardoor gasten ook een bericht kunnen schrijven en er een online gastenboek ontstaat.

Meer info over de feestfotograaf
Neem contact op

Werkwijze

“Beleef het feest zoals het is geweest!”

Er zijn twee verschillende PhotoBooths die verhuurd worden. Bekijk hieronder nog even de verschillen tussen de fotobox basis en deluxe

Huur de fotobox mooi van bijvoorbeeld 20.00 tot 1.00 uur!

Fotobox Basis (5 uur)

150
 • Studiolamp
 • Props in bruikleen
 • Alle foto’s digitaal te downloaden vanuit een persoonlijke online gallerij (lage resolutie, geschikt voor social media of kleine afdruk)
 • Transport tot 25 km vanaf 5689AJ
 • Geschikt voor binnen/overdekt
 • Let op: zorg zelf voor een tafel waar hij op kan staan
 • Evt. met begeleiding voor 100 euro extra

Fotobox Deluxe (5 uur)

295
 • Studiolamp
 • Props, accessoires en krijtborden in bruikleen
 • Foto-achtergrond
 • Keuze uit foto’s/gifjes/video/greenscreen
 • Begeleiding
 • Alle resultaten op een usb-stick in giftbox
 • Transport in Nederland
 • Geschikt voor binnen/overdekt met vlakke ondergrond
 • Op statief zodat hij op elke vlakke vloer neergezet kan worden
 • Geen borg

Feest Compleet (5 uur)

595
 • Feestfotograaf + PhotoBooth Deluxe
 • Incl. alle foto’s in hoge resolutie
 • Persoonlijke online galerij
 • Incl. reiskosten tot 50 km vanaf 5689AJ
 • Inbegrepen: Mini fotoshoot met 5 nabewerkte digitale foto’s

Wat is het?

Het is een hip verplaatsbaar fotohokje, maar dan zonder het fysieke hokje. Je kunt het vergelijken met de fotohokjes op het treinstation of in warenhuizen. Deze zogenaamde “photobooth” is een leuke machine die meerdere foto’s achter elkaar kan nemen door een druk op de knop. Het thema op het scherm en de fotoachtergrond zelf is aan te passen naar wens. Denk hierbij aan een bloemetjes of gewoon een standaard witte fotoachtergrond. Er is van alles mogelijk! Daarnaast kun je props oftewel snorretjes, hoedjes op een stokje gebruiken zodat je iets lossere foto’s krijgt. Ook is het ook mogelijk om met de fotobox deluxe GIF-jes of zelfs video’s op te nemen.

Waarom zou ik dit huren?

Het kan gebruikt worden op je bruiloftsfeest, receptie, verjaardag, kinderfeestje of een ander evenement. Het is een leuke toevoeging op je feest of evenement en achteraf kun je nog lang nagenieten van alle foto’s. Dankzij de krijtborden waarop gasten een boodschap of bericht kunnen plaatsen is er de mogelijkheid om een digitaal gastenboek te maken! Deze kunnen natuurlijk ook in een fotoboek verwerkt worden.

Worden er ook afdrukken gemaakt?

Nee er worden geen afdrukken gemaakt. Hier is bewust voor gekozen. Ik merk namelijk zelf dat het niet handig is om op een feest rond te lopen met een foto in je hand of broekzak, daarnaast kan het ook meteen goedkoper!

Kan deze Photobooth overal staan?

De photobooth kan bijna overal staan zolang hij maar binnen staat. Hij mag namelijk niet meer verplaatst worden zodra hij is geïnstalleerd door mij. Bij aanwezigheid van een lift kan hij ook geplaatst worden op een hoger gelegen verdieping.

De photobooth neemt over het algemeen weinig ruimte in beslag. De fotobox basis kun je neerzetten op een normale tafel of een statafel. Waar op je hem neerzet is afhankelijk waarvoor je hem wilt gebruiken, kinderen zijn wat kleiner en dan is een normale tafel handig. De fotobox deluxe staat zelf al op een statief waardoor hij minder ruimte inneemt.

Daarnaast neem ik ook een studiolamp mee op een statief, deze plaats je rechtstreeks achter of op de Photobooth. Wil je een complete achtergrondsetting dan is er iets meer ruimte nodig. Gemiddeld is dit ongeveer 2×2 meter.

Hoe zit het met de stroom?

De photobooth heeft maar 1 stopcontact nodig van 220 volt. Deze dient binnen een straal van 5 meter aanwezig te zijn. 

Hoe lang duurt het installeren en opruimen?

Alleen het installeren van de fotobox kan binnen een kwartiertje, met een achtergrond erbij kost het in totaal maximaal een half uur. Hetzelfde geldt voor het opruimen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

Reiskosten zijn tot 15 km vanaf Oirschot (5689AJ) inbegrepen, meer dan 15 km is € 0,40/km. 

De algemene voorwaarden van Angela Kiemeneij Fotografie zijn van toepassing. Waaronder het volgende:

Foto’s die zijn gemaakt kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf, eventueel in overleg. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (Facebook/Instagram) en/of drukwerk. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van €35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

PhotoBooth? Huur de fotobox!

Vanaf 150 euro

Klik hier