Fotoshoots

 Familiefoto  Gezinsfoto  Kinderen  Zwangerschap  Baby  Huisdieren  Groepsfoto  Loveshoot  Vriendinnen  etc.
Neem contact op
Bekijk foto’s

Afspraak maken

Een fotoshoot begint bij het maken van een afspraak. Dit kan door te mailen of via WhatsApp, maar mocht het kortdag zijn kun je natuurlijk ook altijd bellen. Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is. De betaling is altijd vooraf. Je ontvangt van mij altijd een factuur via mail met alle gegevens.

De locatie

Een fotoshoot kan in principe overal, denk aan de bossen, in de stad, bij een kasteel, in de dierentuin of misschien wel gewoon bij je thuis. Je kunt met zo veel mensen en eventueel huisdieren op de foto als je wilt. Daarom fotografeer ik alleen op locatie. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, maar bij sommige omstandigheden heb ik toch een flitser of extra licht nodig. Mocht je met een grote groep op de foto gaan zal ik van te voren met je gaan bespreken hoe we dit gaan aanpakken.

Kleding

Het belangrijkste is dat jij jezelf goed voelt in de kleding die je aantrekt. Dat straal je ook uit op de foto! Er is tijdens de fotoshoot tijd om een keer te wisselen van kleding, hou er alleen wel rekening mee dat er niet op elke locatie een paskamer aanwezig is. Ook is het fijn om met kleuren rekening te houden. Wil je meer weten over kleding of tips met kinderen? Klik hiervoor op onderstaande knop.

Klik hier voor kledingtips

Fotoshoot

Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je. Ik geeft tips en help je met een ontspannen en spontane houding. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine opdrachtjes zijn. Mocht je met meerdere mensen op de foto willen gaan, is het handig om van te voren een lijstje te maken met verschillende combinaties van personen die samen op de foto gaan zodat we niemand vergeten. De verschillende “poses” komen dan vanzelf!

Na de fotoshoot

Er worden vaak rond de 200 foto’s gemaakt. Gemiddeld selecteer en bewerk ik 60 digitale bestanden, soms wat minder en soms wat meer. Met bewerken van de foto’s bedoel ik dat ik een eigen stijl geef aan de foto’s. Ik bewerk nooit zonder overleg personen veel anders dan ze in het echt zijn.

Na de fotoshoot

Ongeveer 2 weken na de fotoshoot ontvang je van mij de inloggegevens van jullie persoonlijke online gallerij. Vanuit deze online presentatie kun je jouw favoriete foto’s selecteren en downloaden. Ook kun je deze gallerij delen met familie en/of vrienden.

Meer!

Wil je graag meer digitale foto’s, afdrukken, een fotoboek of een foto op canvas/aluminium/hout? Kijk dan eens hier!

Bekijk hier de PDF

Nog meer!

Ben je op zoek naar een passende fotolijst of een origineel cadeau? Kijk dan eens hier!

Ga naar de webshop

“Echt een aanrader als je gave foto’s wilt!”

Cindy • Fotoshoot

Prijzen

Hier vind je standaard pakketten geschikt voor alle fotoshoots.

Tijdens de fotoshoot gaan we samen op locatie de mooiste plekjes uitzoeken om foto’s te maken en om foto’s te maken van verschillende combinaties. Denk hierbij aan alle gezinnen apart, kinderen apart maar ook bijvoorbeeld van iedereen een profielfoto. Ook is er eventueel tijd voor een kledingwissel.

Denk vast van te voren na over het aantal digitale foto’s die je graag zou willen hebben. Extra foto’s zijn ook achteraf te bestellen, maar een pakket is goedkoper. Liever geen digitale bestanden? Of wil je iets speciaals doen met de foto’s? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Fotosessie Basis

160
 • 1-20 Personen
 • 15 digitale foto’s naar keuze
 • Fotoshoot 45 minuten

Fotosessie Deluxe

205Meest gekozen
 • 1-20 Personen
 • 30 digitale foto’s naar keuze
 • Fotoshoot 60 minuten

Fotosessie Premium

245
 • 1-20 Personen
 • Alle +/- 60 digitale foto’s
 • Fotoshoot 90 minuten
 • USB-stick in een gepersonaliseerde giftb

Op dit moment zijn er geen acties. Op de hoogte blijven van alle acties?

Volg mij dan op social media

Neem contact op

“Ook voor een grote familie- of groepsfoto!”

Grote groepen/familie’s/bedrijven

Ook voor grote familie’s, grote groepen of bedrijven ben ik beschikbaar. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een familiereportage tijdens een familiedag of bedrijven die graag met al het personeel op de foto gaan.

Let op: Deze fotoshoots kunnen alleen maar buiten en overdag plaatsvinden.

Grote familie-/groepsfoto

170
 • Meer dan 20 personen
 • Fotoshoot 45 minuten
 • 5 digitale foto’s naar keuze

Complete fotoreportage

295
 • Meer dan 20 personen
 • Fotoshoot 90 minuten
 • Alle +/- 60 foto’s digitaal
 • USB-stick in een gepersonaliseerde giftbox

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

Reiskosten zijn tot 15 km vanaf Oirschot (5689AJ) inbegrepen, meer dan 15 km is € 0,40/km. 

De algemene voorwaarden van Angela Kiemeneij Fotografie zijn van toepassing. Waaronder het volgende:

Foto’s die zijn gemaakt kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf, eventueel in overleg. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (Facebook/Instagram) en/of drukwerk. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van €35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Wat trek je aan?

Fotoshoot Tips

Klik hier