Meestal als ik als fotograaf gevraagd wordt valt er wat te vieren: Een huwelijk, een doop of zomaar een feestje. Een foto om te vieren dat de hele familie samen is, of een leuke reportage met je grote liefde. Dat je als fotograaf meer kunt doen dan alleen de hele leuke momenten van het leven vastleggen, bleek toen ik laatst gevraagd werd om een begrafenis te fotograferen. De familie wilde graag foto’s om later nog eens terug te kijken, een kleine reportage voor hen die er niet bij konden zijn en voor de achterkleinkinderen die misschien nog wat te jong waren om het allemaal te snappen.

Hoewel het misschien wat eng of raar klinkt, heb ik gemerkt dat het ook heel mooi kan zijn.

Foto’s zorgen ervoor dat de herinnering bewaard blijft van een leuke maar ook moeilijke periode. Afscheid nemen hoort nu eenmaal bij het leven.
Samen geef je elkaar steun om door deze moeilijke periode heen te komen. In deze periode gaan er veel dingen aan je voorbij. Tijdens de uitvaart van een dierbare heb je misschien van alles aan je hoofd en dan kan het fijn zijn als je later nog eens rustig wat foto’s kunt terugkijken, of dit nu de volgende dag is of pas jaren later.

Ik snap hoe moeilijk en gevoelig een uitvaart kan zijn. Ik zal daarom ook geen voorbeeldfoto’s hiervan op mijn website of Facebook plaatsen. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik begrijp hoe persoonlijk dit kan zijn, dus uiteraard zal ik discreet en begripvol omgaan met jullie wensen.

 

Om een goede offerte te maken, brengen we samen alle wensen in kaart.

Contactgegevens:

Naam: Angela Kiemeneij

Adres: Eikenbussel 64, 5689AJ Oirschot

E-mail: info@angela-k.nl

Telefoonnummer: 06-81161567