Baby

Het is zo cliché, maar de tijd gaat echt snel. Kinderen veranderen heel veel in het eerste jaar. Of je nu een fotoshoot doet dat ze net geboren zijn of dat ze wat ouder zijn en zelfstandig kunnen zitten, iedere periode heeft zo zijn bijzonderheden.

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode? Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Ik zal jullie ouders/broers/zussen begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten.

Wanneer & Waar?

Deze fotoreportage is geschikt voor baby’s vanaf newborn tot 2 jaar. De fotoshoot zal ongeveer 45 minuten duren en natuurlijk mogen papa, mama, broers en zussen ook mee op de foto. Tijdens de fotoshoot is er genoeg tijd waardoor jullie kunnen ontspannen en eventueel ook kunnen verschonen.

De fotoreportage kan gezellig bij jullie thuis plaatsvinden. Ik maak hierbij graag gebruik van de babykamer en jullie slaapkamer op het grote bed. Maar een fotoshoot op locatie kan ook heel mooi zijn, bijvoorbeeld in de natuur. Met name als jullie baby zelfstandig kan zitten is dit erg leuk!

Wat trek je aan/neem je mee?

Weet je niet goed wat je aan moet trekken? Geen paniek. Ik geef hieronder alvast drie tips:

  1. Probeer de kleding een beetje op elkaar af te stemmen.
  2. Let hierbij op de kleur maar ook op de print. Voorkom hierbij de kleur rood of drukke prints, zodat het om jullie draait en niet om de kleding. Denk bijvoorbeeld aan pastelkleuren of effen kleuren, zodat jullie samen een geheel vormen.
  3. Tijdens een fotoshoot zul je wel veel moeten staan en lopen, doe dus schoenen aan die je fijn vindt lopen.
  4. Zorg voor een effen dekentje waar jullie kindje op kan zitten
  5. Neem voor de zekerheid het favoriete speelgoed mee om hem/haar gerust te stellen als dat nodig is.

Check de webshop

Voor allerlei fotolijstjes en foto-accessoires