Ja wat leuk!

Wat leuk dat jullie mij als trouwfotograaf willen! Ik zal kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Door een gesprek in te plannen kunnen we kijken of we samen een klik hebben. Zouden jullie onderstaand formulier alvast in kunnen vullen? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op!


Veel gestelde vragen:

Dat is niet erg. Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat. Bij een bruiloft reportage zit standaard een pre-weddingshoot. Op deze manier kunnen jullie alvast even oefenen en wennen aan de camera voor jullie grote dag!

Bruiloftreportages worden meestal rond de 6 maanden van te voren geboekt, maar in populaire maanden (mei, jun en september) is het soms beter om eerder contact op te nemen. Stuur gerust een berichtje of ik beschikbaar ben op jullie datum. De agenda die online te zien is is alleen voor het boeken van fotoshoots.

Loveshoots/Pre-Weddingshoots (fotoshoots) kun je boeken wanneer jullie willen. Via mijn agenda kun je precies zien wanneer ik beschikbaar ben voor fotoshoots.

Ik woon in Oirschot, tussen Tilburg en Eindhoven, maar ik werk door heel Nederland.

Preview: Na de huwelijksdag zullen jullie binnen 2 dagen de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij ontvangen met daarin vast een aantal foto’s.

Ongeveer 3 weken na de bruiloft krijgen jullie via de online galerij de rest van de foto’s te zien. Vanuit deze galerij kunnen jullie de foto’s selecteren, in hoge resolutie downloaden en delen met familie en vrienden.

Daarnaast ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie op een usb-stick verpakt in een giftbox en maak ik voor jullie een verrassings mini trouwalbum.

Je kunt deze uiteraard ook upgraden naar een groot trouwalbum. Hiervan maak ik de eerste opzet en gaat pas na de drukker zodra jullie akkoord hebben gegeven.

Ja, na het selecteren van de mooiste foto’s bewerk ik de foto’s nauwkeurig en in mijn stijl.

De voorbereiding vind ik erg belangrijk. Naast dat ik jullie graag beter wil leren kennen, vind ik het ook fijn om jullie planning door te nemen. Dit kan meteen tijdens het kennismakingsgesprek maar kunnen we ook later bespreken tijdens het detailgesprek. Tussendoor kun je natuurlijk altijd bij mij terecht met vragen over de planning of fotolocatie.

Van Tuldenstraat 22
5688DB Oirschot (Noord-Brabant)