Workshop fotograferen met je smartphone

25 maart 2019
25 maart 2019 Angela

Workshop fotograferen met je smartphone

Na deze workshop hoef je je geen zorgen meer te maken over het maken van de foto, maar kun je je meer bezig houden met het stijlen. Je leert hoe je met je smartphone mooie foto’s kan maken, werken met daglicht, met weinig licht, composities, kleuren en het nabewerken van de foto’s. Maar ook welke apps erg handig zijn.

De kosten hiervoor zijn 65 euro per persoon (incl. btw). Dit is een speciale introductieprijs. Minimaal 4 personen en maximaal 6 zodat ik iedereen kan helpen. Dit kan gewoon bij iemand thuis zodat je meteen kan oefenen in je eigen omgeving met eigen spullen.

Het zal ongeveer 2 tot 2,5 uur duren. Ik zal eerst wat theorie vertellen en dan gaan we het gelijk in de praktijk toepassen. Daarna is het oefenen en vooral veel doen. Je kunt dit dan overal op toepassen!

Ik denk dat jullie na een les al heel wat wijzer zijn geworden, maar je zult nog lang niet alles weten. Dat kan natuurlijk ook niet. Mocht je daarna nog verder willen gaan verdiepen, kunnen we nog altijd kijken wat ik kan betekenen.

Interesse of vragen? Datum en tijd in overleg. Stuur dan een mailtje naar: info@angela-k.nl