Fotoshoot

Elk moment is een mooie gelegenheid om foto’s te maken van jullie! Fotoshoots kunnen verschillende combinaties zijn met kinderen, nichtjes, neefjes en gekke oma’s en opa’s, zwangerschapsshoots of babyshoots. Alhoewel iedere samenstelling anders is komen de fotoshoots vaak toch overeen met de werkwijze en de duur (ongeveer 1 uur).

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode? Met behulp van de online galerij kun je er een echte familie-avondje van maken en samen de foto’s terug kijken!

Poseren? Angela helpt je daarbij!

Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Ook geen zorgen als je nog nooit een fotoshoot hebt gedaan. Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten.

Waar kun je een fotoshoot het beste houden?

De locatie en het tijdstip bepaalt het licht, de sfeer en de achtergrond van de foto. Het belangrijkste is dat er voldoende (dag)licht aanwezig is.

Het liefste ga ik naar een locatie toe waar we op ons gemak een stukje kunnen wandelen, spelen en kunnen kletsen zodat ik ondertussen de foto’s kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bossen, in een skatepark, in een kas, in de duinen, op de boerderij of misschien wel gewoon bij jullie thuis in de achtertuin of zelfs in een pretpark of dierentuin.

Het tijdstip speelt ook een belangrijke rol. Misschien heb je wel eens gehoord van het gouden uurtje. Ik kan je er alles over vertellen!

Het is maar net wat bij jullie past en wat jullie leuk vinden! Ik denk hierbij graag met jullie mee!

Wat trek je aan?

Weet je niet goed wat je aan moet trekken? Geen paniek. Ik geef hieronder alvast drie tips:

  1. Probeer de kleding een beetje op elkaar af te stemmen.
  2. Let hierbij op de kleur maar ook op de print. Voorkom hierbij de kleur rood of drukke prints, zodat het om jullie draait en niet om de kleding. Denk bijvoorbeeld aan pastelkleuren of effen kleuren, zodat jullie samen een geheel vormen.
  3. Tijdens een fotoshoot zul je wel veel moeten staan en lopen, doe dus schoenen aan die je fijn vindt lopen.

Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt in je kleding! (ook al is hij misschien niet helemaal effen)

De foto’s!

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode? Twee weken na de fotoshoot ontvang je de inloggegevens van jullie persoonlijke galerij. Daarin staan de mooiste foto’s voor jullie klaar! Je kunt de foto’s onbeperkt downloaden op maximaal formaat. Je kunt deze ook meteen delen met familie en vrienden.

Tip: Spreek een avondje af om samen de foto’s te bekijken!

Grote groepen/familie’s

Ook voor grote familie’s of grote groepen ben ik beschikbaar. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een familiereportage tijdens een familiedag of een vriendengroep.

Er is voldoende tijd om foto’s te maken van verschillende combinaties.

Let op: Deze fotoshoots kunnen alleen maar buiten en overdag plaatsvinden.

Geef een fotoshoot cadeau!

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage! De cadeaubon wordt mooi verpakt als een cadeautje, net weer even iets anders en klaar om te geven. Daarnaast is de cadeaubon minimaal 1 jaar geldig, dus tijd genoeg om een fotoshoot te boeken.

Natuurlijk kun je het ook kun je het ook cadeau geven aan jezelf!

Check de webshop

Voor allerlei fotolijstjes en foto-accessoires