“Doe je ook naaktshoots? “

8 april 2018
Posted in Fotoshoots
8 april 2018 Angela

“Doe je ook naaktshoots? “

“Doe je ook naaktshoots?”

Deze vraag krijg ik vaker dan ik had verwacht toen ik begon met fotografie. Via telefoon, mail of WhatsApp word ik regelmatig benaderd met deze vraag. Vaak zijn het mannen, maar af en toe ook dames die dit willen weten. Het antwoord is: Ja, ik doe ook naaktshoots. Maar ondanks de vele aanvragen en mijn bereidheid tot naaktshoots heb ik nog nooit daadwerkelijk een naaktshoot gefotografeerd. Hoe komt dit?

 

Veel van de verzoeken om een naaktshoot blijken na wat doorvragen vaak om iets anders te gaan dan ik als fotograaf voor ogen heb. Lomp gezegd: Als je iemand zoekt om je liefdesleven wat spannender te maken dan moet ik je helaas afwijzen. Ik heb geen enkele interesse in het vastleggen van jou of jullie seksuele fantasieën. Ik keur je of jullie verlangens niet af, maar ik ga er niet aan meewerken.

 

Wil je als onderdeel van je zwangerschapsshoot ook wat foto’s waar je weinig of geen kleren aanhebt dan is dit zeker mogelijk. Is fitness of bodybuilding je passie en wil je graag wat foto’s waar je lichaam naakt, maar smaakvol, op te zien is dan zal ik je niet afwijzen. Wil je als onderdeel van je trouwfoto’s wat mooie foto’s in lingerie dan kan ik je vast helpen.

 

Vind je het lastig om precies uit te leggen wat je zoekt, zoek dan wat voorbeeldfoto’s van wat je voor ogen hebt. Dit geldt overigens niet alleen voor naaktshoots, ook bij andere shoots kan zo’n moodboard handig zijn om mij te laten zien wat je ongeveer voor ogen hebt. Samen kunnen we dan zoeken naar de beste oplossingen om dit resultaat te bereiken.

 

Interesse in een naaktshoot? Neem gerust contact met me op. Vraag je je na het lezen van deze post nog steeds af of ik je wil helpen bij wat je zoekt, vraag dan aan jezelf: Zou ik de foto’s trots aan m’n ouders laten zien? Zo ja dan wil je ik je vast graag helpen. Zo nee, dan is de kans groot dat ik nee ga zeggen.