Mijn Portfolio

Bekijk hier mijn foto’s.

Neem contact op
Bekijk hier de prijzen

De shoot werd een feestje!

Angela, super bedankt voor de fijne fotoshoot en snelle service. De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden met jou! Je stelde ze op hun gemak en de shoot werd een feestje.

★★★★★

Kindershoot

Een goede fotograaf gaat op in de omgeving!

Lieve Angela,

wij zijn superblij met de prachtige foto’s die je voor ons hebt gemaakt op de grote dag van ons dochtertje Louise. Hoe zeggen ze dat ook alweer? Een goede fotograaf gaat op in de omgeving? Dit was bij jou echt zo. Alle belangrijke momenten heb je kunnen vastleggen en dit hebben we amper gemerkt. Bij het bekijken van de foto’s zeiden we vaak:”ohh hier heeft ze ook een foto van gemaakt!”. Ook bij de familiefoto’s ben je er in geslaagd om iedereen op een stralende natuurlijke manier vast te leggen.

Echt heel blij met het resultaat! Dankjewel!

★★★★★

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft trouwdag trouwen mooiste dag leven bijzonder momentopname spontaan speciaal familie liefde lief schattig gasten mooie mensen plezier trouwreportage trouwshoot fotoshoot bruiloftsreportage bruiloftreportage huwelijk trouwfoto trouwringen bloemen bruidsboeket professioneel professionele fotograaf feest bruidsfeest bruiloftsfeest voorbereidingen make-up haren kapper sieraden details sfeer lentefeestJos, Inge & Louise - Lentefeest

Angela heeft geduld en leuke ideeën!

Onze fotoshoot op de hei ging er gezellig aan toe! Wij hadden twee honden meegenomen en ondanks dat deze in de weg liepen, bleef Angela geduldig. Verder had ze leuke ideeën en dat resulteerde in hele mooie en leuke foto’s!

★★★★★

Maaike en de rest van de familie - Familieshoot
Wij zijn super tevreden!
Wij zochten een spontane fotograaf, voor spontane trouwfoto’s samen met onze kindjes zijn wij 18-05-18 getrouwd. Eigenlijk hadden we al meteen het gevoel de juiste fotograaf gevonden te hebben! Je begreep precies wat wij bedoelde, het resultaat prachtige ongedwongen foto’s!
Wij zijn super tevreden!
Ontzettend bedankt!

★★★★★

Liefs Dave, Sheley, Luna en Milo - Bruiloft

De foto’s hangen groot in onze woonkamer, prachtig!

Angela heeft foto’s gemaakt van ons lieve meisje toen ze drie weken oud was. De foto’s zijn prachtig geworden en hangen groot in onze woonkamer. De fotoshoot verliep heel rustig omdat Angela de tijd nam en er begrip voor had voor dat je met een pasgeboren baby nog niet zo goed kunt plannen en voorspellen. Het leek ons, als kersverse ouders, vooraf een hele uitdaging, maar hierdoor verliep alles heel ontspannen en genieten we nog iedere dag van het resultaat!

★★★★★

portretfoto gezinsfoto familiefoto profielfoto newbornfoto babyfoto kinderfoto zwangerschapsfoto newbornshoot fotoshoot familieshoot gezinsshoot fotoreportage familiereportage teamfoto portret familieportret gezinsportret foto fotograaf familiefotograaf familiefotografie grote groep familie gezin baby kinderen kind newborn goede fotograaf spontaan lifestyle romantisch liefde loveshoot stelletje koppel vriendinnen vrienden friends professioneel professionele fotograaf huisdieren huisdierfoto dierenfotografiePeter, Pleun en Leen

Een echte aanrader als je gave foto’s wilt!

Leuke fotoshoot bij Angela gehad met de kinderen. Lief en geduldig en ze maakte dat de kinderen zich op hun gemak voelden, wat uitstekend te zien is op het resultaat! Echt een aanrader als je gave foto’s wilt!

★★★★★

Cindy - Kinderfotoshoot

Wauw wat een resultaat!

Angela heeft onze bruiloft gefotografeerd, en wauw wat een resultaat. Ook op de dag zelf ging alles super, ze geeft goede begeleiding maar is vaak ook erg op de achtergrond. Wij zijn dik tevreden!!

★★★★★

Denise & Martijn - Bruiloft

Het was heel relaxed!

Wij hebben een fotoshoot gehad met de familie. Het was heel relaxed. Angela denkt goed mee in wat je wil en heeft veel geduld met de kinderen.
Mooie spontane foto’s, zeker een aanrader!!

★★★★★

Marielle en de rest van de familie - Familieshoot

Je hebt een goed oog voor compositie!

Angela, het resultaat van de fotoshoot die je bij ons aan huis hebt gemaakt heeft hele mooie foto’s opgeleverd. Je hebt precies de foto’s gemaakt zoals we dat vooraf als wens hadden afgesproken.

Je hebt een goed oog voor compositie en hebt voldoende tijd genomen om alle combinaties van ouders, kinderen en kleinkinderen zowel binnen als buiten te schieten. Wij zijn heel blij met het mooie resultaat, de snelle levering en de goede kwaliteit van een mooie set foto’s.

★★★★★

Simone en de rest van de familie - Familieshoot