Het perfecte cadeau!
Het mooiste cadeau dat je kan krijgen! Samen mooie en leuke herinneringen maken door middel van een fotoshoot
Reserveer meteen een fotoshoot
Neem contact op
Speciaal voor jou

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage! De cadeaubon wordt mooi verpakt als een cadeautje, net weer even iets anders en klaar om te geven. Daarnaast is de cadeaubon 1 jaar geldig, dus tijd genoeg om een fotoshoot te boeken.

Je kunt de cadeaubon gebruiken voor allerlei gelegenheden; voor een fotoreportage met familie of vrienden, voor een zwangerschap, een verjaardag, moeder- of vaderdag, jubileum, als origineel kraamkado of voor een fotosessie met je hartsvrienden of vriendinnen

Hoe werkt het?

Informatie Cadeaubon

 • Als een cadeautje verpakt

 • 1 jaar geldig

 • Kies zelf een fotoreportage

 • Er wordt geen bedrag vermeld op de cadeaubon

 • Mogelijkheid eigen boodschap

 • Gratis thuisbezorgd (NL)

Bestellen

 • Bestellen kan door middel van het contactformulier hieronder in te vullen en te verzenden.

 • Na de reservering stuur ik een factuur per email. Ik verzoek je deze binnen 14 dagen te betalen.

 • Na betaling stuur ik de cadeaubon gratis naar je op (binnen NL)

Voorwaarden

 • Digitale foto’s in hoge resolutie (zonder watermerk)

 • Binnen 3 weken toegang tot een persoonlijke online gallerij waar je zelf je favoriete foto’s kunt selecteren

 • Het is mogelijk om achteraf meer foto’s te bestellen

Bekijk de algemene voorwaarden

Voorlopige maatregelen Corona

 • We volgen altijd de adviezen van het RIVM op, dit doen we samen. Bij ziekte/verkoudheidsklachten blijven we thuis.

“Het was een relaxte en ontspannen shoot dus we komen zeker nog een keertje bij je terug!”

Janneke • Fotoshoot


Afspraak maken

Een fotoshoot begint bij het maken van een afspraak. Dit kan door te mailen of via WhatsApp, maar mocht het kortdag zijn kun je natuurlijk ook altijd bellen.

Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is. De betaling is altijd vooraf. Je ontvangt van mij altijd een factuur via mail met alle gegevens.

De locatie

Een fotoshoot kan in principe overal, maar het liefste maak ik foto’s in de natuur. Je kunt met zo veel mensen en eventueel huisdieren op de foto als je wilt. 

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, maar bij sommige omstandigheden heb ik toch een flitser of extra licht nodig. Mocht je met een grote groep op de foto gaan zal ik van te voren met je gaan bespreken hoe we dit gaan aanpakken. 

Kleding

Het belangrijkste is dat jij jezelf goed voelt in de kleding die je aantrekt. Dat straal je ook uit op de foto! Er is tijdens de fotoshoot tijd om een keer te wisselen van kleding, hou er alleen wel rekening mee dat er niet op elke locatie een paskamer aanwezig is.

Ook is het fijn om met kleuren rekening te houden. Wil je meer weten over kleding of tips met kinderen? Download dan de “Tips Fotoshoot” door hieronder op de button te klikken.

Fotoshoot

Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je. Ik geeft tips en help je met een ontspannen en spontane houding. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine opdrachtjes zijn.

Mocht je met meerdere mensen op de foto willen gaan, is het handig om van te voren een lijstje te maken met verschillende combinaties van personen die samen op de foto gaan zodat we niemand vergeten. De verschillende “poses” komen dan vanzelf!

Na de fotoshoot

Er worden vaak heel veel foto’s gemaakt. Gemiddeld selecteer en bewerk ik 40-60 digitale bestanden. Met bewerken van de foto’s bedoel ik dat ik een eigen stijl geef aan de foto’s. Ik bewerk nooit zonder overleg personen veel anders dan ze in het echt zijn.

De foto’s!

Ongeveer 3 weken na de fotoshoot ontvang je van mij de inloggegevens van jullie persoonlijke online gallerij. Vanuit deze online presentatie kun je jouw favoriete foto’s selecteren en downloaden. Ook kun je deze gallerij delen met familie en/of vrienden.

Meer!

Wil je graag meer digitale foto’s, afdrukken, een fotoboek of een foto op canvas/aluminium/hout? Neem dan contact op.

Nog meer!

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage!

Kijk dan eens hier!

Meer info over cadeaubonnen

Check de webshop

Voor allerlei fotolijstjes en foto-accessoires

Ga naar de webshop