Professionele Fotograaf

Familie- & Trouwfotograaf

Leuke spontane fotograaf

Altijd een album inbegrepen

Altijd digitale foto’s inbegrepen

Spontaan & Kleurrijk

Fotograaf Angela

Hoi wat leuk dat je hier terecht bent gekomen! Ik ben Angela, kom uit Oirschot (Noord-Brabant) en ben fulltime met fotografie bezig.

Sinds 2014 kun je bij mij terecht voor een mooi familieportret, een foto van jezelf, van je kleinkinderen, van je huisdier of voor het vastleggen van jullie bruiloft. Omdat ik fotografeer op locatie kom ik op de mooiste plekjes. Dit kunnen de bossen zijn, in de stad of gewoon bij je thuis.

Iedereen wil graag mooie foto’s maar niet iedereen gaat graag op de foto. Ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Dankzij mijn ervaring weet ik iedereen enthousiast te krijgen.

Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten.

Dit ben ik in het kort. Ik ben ook erg benieuwd wie jullie zijn en zie jullie berichtje graag verschijnen!

“Spontaan, Ongedwongen en Persoonlijk”

Blijvende herinneringen

Bruiloft

Nieuwsgierig of zoeken jullie een fotograaf voor jullie bruiloft? Allereerst gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie bij mij een kijkje komen nemen. Ik zou jullie graag beter willen leren kennen zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Herinneringen zijn onbetaalbaar

Fotoshoot

Heb je niet veel foto’s van jezelf, samen met je partner, gezin of familie? Laat deze dan maken door mij en geniet nog lang van mooie herinneringen van dit moment. Het is zo cliché maar de tijd vliegt voorbij. Niet te veel poseren maar je lekker je gang gaan terwijl ik foto’s maak. 

Ervaringen

Hieronder mooie woorden van mensen die een fotoreportage bij mij geboekt hebben:

Spontane foto’s van ons en de kinderen, zelfs als de kinderen er even geen zin in hadden… Heel knap, want je ziet dit absoluut niet op de foto’s!
Bij de bruiloft is ze bijna onzichtbaar aanwezig, maar toch op elk moment op de juiste plek. Geen gemaakte plaatjes maar foto’s van ons, zoals wij zijn.

Jarno van der Veen

We hebben een hele leuke fotoshoot met Angela gehad! Angela is lekker ongedwongen, weet je te laten ontspannen als je het spannend vindt, komt met goede ideeën maar staat ook zeker open voor je eigen wensen en ideeën. Daarnaast zijn de foto’s echt fantastisch! Zoveel mooie foto’s dat het haast moeilijk is om te kiezen. Echt een aanrader!

Carmen Klein Goldewijk

Wanneer je voor Angela kiest, kies je voor een gezellig open meid die weet hoe ze foto’s moet maken! Wij zijn haar tegen gekomen op een fair waar ze stond. Vol enthousiasme stond ze mensen te vertellen over haar werk.

Liza Renting

Leuke fotoshoot gehad met de hele familie (15 man). Mooi spontane foto’s. Makkelijke website en superservice!!!

Erma van den Heuvel – Kemps


Het perfecte cadeau!

Cadeaubon

Nieuwsgierig of zoeken jullie een fotograaf voor jullie bruiloft? Allereerst gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie bij mij een kijkje komen nemen. Ik zou jullie graag beter willen leren kennen zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Cadeaubon voor een fotoshoot te bestellen bij Angela Kiemeneij Fotografie