Bruiloft Reportage

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Een hele bijzondere en mooie tijd is aangebroken in de voorbereiding voor jullie grote dag, jullie bruiloft!  Ik vind het erg leuk dat jullie bij mij terecht zijn gekomen! Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden.

Liefs,

Angela

Familie- en Trouwfotograaf 

Neem contact op

Brochure Bruiloft Reportage

Download hier de brochure met informatie

Download hier een gratis brochure met daarin alle informatie met betrekking tot mij als fotograaf voor jullie bruiloft. Denk hierbij aan mijn werkwijze en mogelijkheden. Je hoeft je niet aan te melden of te registeren, je hoeft alleen maar op de knop te drukken.

Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn

Als trouwfotograaf heb je maar één kans om het goed te doen. Daarom wil ik voorafgaand aan de bruiloft altijd een persoonlijk gesprek houden met jullie. Ik hoor graag wat jullie al gepland hebben. Willen jullie alleen wat informatie of advies van mij? Dat kan natuurlijk ook. Ik kijk er naar uit!

Voor de reportage neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Tijdens het fotograferen ben ik op zoek naar spontane momentjes en details. Ik neem de tijd voor je, geef tips en help je met een spontane houding.

Je zult zien dat het allemaal vanzelf gaat als je je eenmaal op je gemakt voelt en dit zul je terug zien op de foto’s!

Spontaan, ongedwongen, onopgemerkt

Tijdens jullie grote dag ben ik op zoek naar spontane momentjes en details, maar ook een overzichtsfoto maken op een creatieve manier vind ik leuk.

De mooiste momenten vanaf het aankleden tot en met het feest fotografeer ik graag voor jullie. Niet alleen heb ik aandacht voor jullie, maar ook leg ik momenten of details vast die om jullie heen gebeuren.

Iedereen wil prachtig op de trouwfoto’s staan, maar niet iedereen gaat graag op de foto. Dat is helemaal niet erg! Ik neem graag de tijd om jullie op je gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken.

Ik blijf op de achtergrond en meng mij tussen de gasten, maar zorg wel voor een juiste begeleiding op de momenten wanneer het nodig is. Tijdens het fotograferen van jullie tweetjes samen geef ik tips en help ik jullie mee met een ontspannen en spontane houding.

Jullie zullen zien dat het allemaal vanzelf gaat als jullie je op je gemak voelen. Dit zullen jullie ook terug zien op de foto’s!

Ook foto’s van het feest!

Tijdens de feestavond breng ik mijn enthousiasme tijdens het fotograferen over op jullie en op de gasten. Zo kunnen jullie deze grote dag nog lang nabeleven. Het begin van de avond zal wat rustig verlopen maar tijdens jullie openingsdans zal het feest echt beginnen en krijg je fantastische sfeervolle beelden.

Snelle levering!

Na de huwelijksdag zullen jullie binnen 2 dagen de inloggegevens van jullie online galerij ontvangen met daarin vast een aantal foto’s, preview!

Daarna hoeven jullie nog maar 3 weekjes te wachten op de rest van de trouwfoto’s. Vervolgens kunnen jullie alle foto’s downloaden en delen met familie en vrienden.

Ook ontvangen jullie alle foto’s op een usb-stick verpakt in een giftbox en een trouwalbum.

Het is ook mogelijk om een trouwalbum, afdrukken of wanddecoratie te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Het is zonde om de foto’s op de computer te laten staan!

Tarieven

In de gratis brochure staan de prijzen. Alle prijzen zijn inclusief btw. Een trouwreportage kun je al boeken vanaf 3 uur.

Tijdens jullie bruiloft maak ik heel veel foto’s, veel meer dan er in een pakket zitten. De mooiste trouwfoto’s zoek ik uit, bewerk ik en zet ik in een online galerij. Je ontvangt altijd minimaal het aantal het foto’s dat er in het gekozen inbegrepen zit.

Nadat de foto’s zijn bewerkt maak ik mini trouwalbum met de foto’s. Het is voor jullie een verrassing welke foto’s hier in zitten, maar jullie kunnen op mij vertrouwen dat het een prachtig trouwalbum wordt.

Het is altijd mogelijk om achteraf een groter trouwalbum te bestellen. Mocht je graag advies of iets anders willen, neem dan gerust contact op!

Wat is bij de prijs inbegrepen?

 • Kennismakingsgesprek & Detailgesprek
 • Gratis Pre-Weddingshoot (*alleen bij trouwreportage vanaf 6 uur)
 • Alle digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk
 • Nabewerking van de foto’s
 • Persoonlijke online galerij (bekijken, delen en downloaden)
 • USB verpakt in een mooie gepersonaliseerde giftbox
 • Verrassings mini trouwalbum 15 x 15 cm
 • Maximaal een half uur uitloop
 • Preview 2 dagen na jullie bruiloft
 • Tips voor de planning van jullie bruiloft
 • Leuke spontane fotografe die met jullie meedenkt

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Extra Opties Reportage

 • Upgrade Trouwalbum 30 x 30 cm
 • Extra mini trouwalbum
 • Afdrukken of wanddecoratie
 • Receptieboek/gastenboek met foto’s van de pre-weddingshoot

Extra Opties Trouwalbum

 • 2 extra pagina’s (1 spread)
 • Fotocover op linnen
 • Kaft lederlook
 • Kaft vinyl
 • Trouwalbum volledig op maat
Gratis Pre-Weddingshoot!

Om te wennen aan de camera zit er bij de trouwreportage (vanaf 6 uur) ook een pre-weddingshoot inbegrepen. Dit is een fotoshoot voor jullie trouwdatum zodat we elkaar vast beter leren kennen. Deze foto’s zouden jullie bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor de uitnodigingen of bedankkaartjes.

Ik zou jullie graag willen ontmoeten. Vul onderstaand contactformulier in of stuur een berichtje naar 06-81161567.