Fotoshoots

 Familiefoto  Gezinsfoto  Kinderen  Zwangerschap  Baby  Huisdieren  Groepsfoto  Loveshoot  Vriendinnen  etc.
Samen herinneringen maken!

Elk moment is een mooie gelegenheid om foto’s te maken van jullie! Fotoshoots kunnen verschillende combinaties zijn met kinderen, nichtjes, neefjes en gekke oma’s en opa’s, zwangerschapsshoots of babyshoots. Alhoewel iedere samenstelling anders is komen de fotoshoots vaak toch overeen met de werkwijze en de duur (ongeveer 1 uur).

“Echt een aanrader als je gave foto’s wilt!”

Cindy • Fotoshoot
Poseren? Niet nodig!

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode?

Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten!

Verschillende combinaties!

Tijdens de fotoshoot gaan we samen op locatie de mooiste plekjes uitzoeken om foto’s te maken van verschillende combinaties. Denk hierbij aan alle gezinnen apart, kinderen apart maar ook bijvoorbeeld van iedereen een profielfoto.

Locatie

De locatie bepaalt het licht, de sfeer en de achtergrond van de foto. Het belangrijkste is dat er voldoende (dag)licht aanwezig is.

Het liefste ga ik naar een locatie toe waar we op ons gemak een stukje kunnen wandelen en kunnen kletsen zodat ik ondertussen de foto’s kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bossen, op de hei, in een skatepark, in een kas, in de duinen, op de boerderij of zelfs in een pretpark of dierentuin. Maar omdat ik de  de omgeving van Oirschot het beste ken laat ik de mooiste plekjes graag aan jullie zien!

Wil je graag knusse huiselijke foto’s dan kun je overwegen om de foto’s bij jullie thuis te houden. Dit wordt vaak gedaan bij zwangerschapsfoto’s en bij baby’s. Denk hierbij aan samen op het grote mensenbed, op de bank of in de babykamer.

Het is maar net wat bij jullie past en wat jullie leuk vinden! Ik denk hierbij graag met jullie mee!

Wanneer je een fotoshoot reserveert via deze website kun je meteen mijn favoriete locaties bekijken!

Altijd een fotoboek inbegrepen!

Na de fotoshoot ontvangen jullie de foto’s digitaal in hoge resolutie zodat jullie met de foto’s kunnen doen wat jullie willen. Maar om te zorgen dat ze niet alleen op de computer blijven staan ontvangen jullie ook een fotoboek! Hoe leuk is het om deze om de zoveel tijd eens door te bladeren!

Wil je iets speciaals doen met de foto’s? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Na het boeken van de fotoshoot ontvang je nog meer tips!

Tarieven

Fotoshoot

(Love/Zwangerschap/Baby/Gezin)

 • Fotoshoot van ongeveer 1 uur
 • Op een locatie tot 12 km vanaf 5688DB Oirschot
 • Voor maximaal 6 personen
 • 25 digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk naar keuze
 • Verrassing mini fotoalbum
 • Nabewerking van de foto’s
 • Persoonlijke online galerij (bekijken, delen en downloaden)
 • Leuke spontane fotografe die met jullie meedenkt

€ 245,- 

Meer digitale foto’s of afdrukken?

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je met een grote familie of groep?

Scroll dan gauw naar beneden voor meer informatie

“Ook voor een grote familie- of groepsfoto!”

Grote groepen/familie’s

Ook voor meerdere gezinnen, grote familie’s of grote groepen ben ik beschikbaar. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een familiereportage tijdens een familiedag of een vriendengroep.

Een fotoshoot met meerdere gezinnen is heel anders dan met één gezin. Tijdens deze fotoshoot probeer ik aan iedereen aandacht te schenken, maar omdat er bij meerdere mensen ook meer sturing nodig is zullen er ook bepaalde poses aangenomen worden. Geen zorgen, ik help jullie daarbij!

Er is daardoor voldoende tijd om foto’s te maken van verschillende combinaties. Om de fotoshoot niet uit de hand te laten lopen houden we maximaal 15 verschillende combinaties aan.

Let op: Deze fotoshoots kunnen alleen maar buiten en overdag plaatsvinden.

Groepsshoot

 • Fotoshoot van ongeveer 1 uur
 • Op een locatie tot 12 km vanaf 5688DB Oirschot
 • Vanaf 6 personen
 • 25 digitale foto’s in hoge resolutie zonder watermerk naar keuze
 • Verrassing mini fotoalbum
 • Nabewerking van de foto’s
 • Persoonlijke online galerij (bekijken, delen en downloaden)
 • Leuke spontane fotografe die met jullie meedenkt

Starttarief € 245,- 

€ 15,- per persoon extra 

(met een max van €400,- voor de totale shoot, ongeacht de grootte van de groep)

Meer digitale foto’s of afdrukken?

Vraag naar de mogelijkheden

Werkwijze

Afspraak maken

Een fotoshoot begint bij het maken van een afspraak. Dit kan met behulp van het contactformulier, mailen of via WhatsApp, maar mocht het kortdag zijn kun je natuurlijk ook altijd bellen.

Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is. De betaling is altijd vooraf. Je ontvangt van mij altijd een factuur via mail met alle gegevens.

De locatie

Een fotoshoot kan in principe overal, denk aan de bossen, in de stad, bij een kasteel, in de dierentuin of misschien wel gewoon bij je thuis. Je kunt met zo veel mensen en eventueel huisdieren op de foto als je wilt. Maar omdat ik de  de omgeving van Oirschot het beste ken laat ik deze mooiste plekjes graag aan jullie zien!

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, maar bij sommige omstandigheden heb ik toch een flitser of extra licht nodig. Mocht je met een grote groep op de foto gaan zal ik van te voren met je gaan bespreken hoe we dit gaan aanpakken. Download hier de “Tips Fotoshoot” door hieronder op de button te klikken.

Kleding

Het belangrijkste is dat jij jezelf goed voelt in de kleding die je aantrekt. Dat straal je ook uit op de foto! Er is tijdens de fotoshoot tijd om een keer te wisselen van kleding, hou er alleen wel rekening mee dat er niet op elke locatie een paskamer aanwezig is. Laat jullie wensen van te voren aan mij weten zodat ik hier rekening mee kan houden. 

Wil je meer weten over kleding of tips met kinderen? Download dan de “Tips Fotoshoot” door hieronder op de button te klikken.

Fotoshoot

Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je. Ik geeft tips en help je met een ontspannen en spontane houding. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine opdrachtjes zijn.

Mocht je met meerdere mensen op de foto willen gaan, is het handig om van te voren een lijstje te maken met verschillende combinaties van personen die samen op de foto gaan zodat we niemand vergeten. De verschillende “poses” komen dan vanzelf!

Na de fotoshoot

Er worden vaak honderden foto’s gemaakt. Gemiddeld selecteer en bewerk ik 40-60 digitale bestanden. Met bewerken van de foto’s bedoel ik dat ik een eigen stijl geef aan de foto’s. Ik bewerk nooit zonder overleg personen veel anders dan ze in het echt zijn. Deze bewerkte digitale bestanden worden in een online galerij gezet.

De foto’s!

Ongeveer 3 weken na de fotoshoot ontvang je van mij de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij. Vanuit deze online presentatie kun je jouw favoriete foto’s selecteren en downloaden. Ook kun je deze galerij delen met familie en/of vrienden.

Ongeveer 3-4 weken daarna ontvang je het fotoalbum.

Meer!

Wil je graag meer digitale foto’s? Alle foto’s die beschikbaar zijn staan in de online galerij. Vanuit de online galerij kun je meer foto’s bestellen.

Graag afdrukken, een extra of groter fotoboek of een foto op canvas/aluminium? Neem dan contact op.

Nog meer!

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage!

Kijk dan eens hier!

Geef een fotoshoot cadeau!

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage! De cadeaubon wordt mooi verpakt als een cadeautje, net weer even iets anders en klaar om te geven. Daarnaast is de cadeaubon minimaal 1 jaar geldig, dus tijd genoeg om een fotoshoot te boeken.

Natuurlijk kun je het ook kun je het ook cadeau geven aan jezelf!

Misschien is een minishoot wel iets voor jou?

Klik voor meer informatie