Fotoshoot

Niet alleen een herinnering, maar ook een belevenis!

Samen de tijd door brengen terwijl ik foto’s van jullie maak!

Herinneringen zijn onbetaalbaar

Foto’s vertellen een verhaal, jullie verhaal. Vol enthousiasme leg ik dit graag voor jullie vast. Op dit moment lijken sommige gebeurtenissen niet zo bijzonder, deze worden namelijk later pas waardevol.

Ik verklaarde ons mam vroeger voor gek dat ze van alles foto’s maakte. Maar daar bleef het niet bij, er moest ook nog een fotoalbum gemaakt worden.

Zo onnodig vond ik op dat moment. Nu heb ik tientallen fotoalbums van vroeger die helemaal netjes gesorteerd zijn op tijdsvolgorde. Super leuk om eens in de zoveel tijd terug te kijken!

Maar een ding mis ik nog op de foto’s, ons mam zelf. Omdat zij altijd de foto’s maakte hebben we maar weinig foto’s waar zij op staat of waar we met z’n allen op staan. En als we die wel hebben, is het met een neppe lach.

Hoe leuk is het om eens in zoveel tijd foto’s te laten maken door een ervaren fotograaf. Niet alleen maak ik een foto waar jullie allemaal op staan maar ook andere combinaties.

Tijdens de fotoreportage zorg ik voor een juiste begeleiding waardoor jullie foto’s krijgen vol met interactie en leuke momenten. In andere woorden, geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s.

Je zult zien dat het helemaal vanzelf gaat en dat de tijd voorbij vliegt. Gelukkig hebben we daarna de foto’s nog en kun je deze op ieder moment terugkijken! Digitaal of in een fotoboek natuurlijk!

Alle fotoreportages

Bekijk hieronder alle verschillende fotoshoots

Grote familie op de foto in een park in Sint Oedenrode bij een boom familieshoot

Familieshoot / Grote groep

Elk moment is een mooie gelegenheid om foto’s te maken van jullie door een professionele fotograaf! Familieshoots kunnen verschillende combinaties zijn met kinderen, nichtjes, neefjes en gekke oma’s en opa’s! Lees hier meer over familieshoots…

Verliefd koppel Loveshoot pre-weddingshoot op de Oirschotse Heide

Loveshoot

Stapelgek op elkaar, maar eigenlijk geen goede of alleen oude foto’s van jullie samen? Ik leg jullie liefde graag op een mooie manier vast!

Gezinsshoot met ouders en kinderen in de Oisterwijkse bossen en vennen

Gezinsshoot / Kinderen

Hoe leuk is het om met z’n allen op de foto te gaan! Zet de tijd even stil en geniet van jullie moment samen. Dan zal ik zorgen dat alles wordt vastgelegd op een natuurlijke en spontane manier.

Hondenshoot door Angela Kiemeneij Fotografie

Met je hond

Hoe leuk is het om mooie foto’s te hebben van je hond en samen met je hond? Ik leg graag de band tussen jou en je maatje vast! Daardoor kunnen jullie nog lang genieten van alle mooie herinneringen.

Zwangerschapsshoot kindje op komst, met een mooie buik op de foto in Oisterwijk

Zwangerschapsshoot

Een bijzondere tijd die soms veel te snel voorbijgaat. Tijdens een zwangerschapsshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk wat in je buik groeit. Vergeet dit niet vast te laten leggen door een fotograaf.

Babyshoot thuis met baby bij de papa lekker slapen

Babyshoot (0 tot 1 jaar)

Samen de tijd door brengen met kusjes & knuffels terwijl ik foto’s maak. Een mooie herinnering voor later, lees hier meer.

Poseren? Niet nodig!

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode?

Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten. Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten!

Verschillende combinaties!

Tijdens de fotoshoot gaan we samen op locatie de mooiste plekjes uitzoeken om foto’s te maken. We maken foto’s in verschillende settings. Denk hierbij aan romantisch, kus-foto’s maar ook aan een wandeling.

Ook maken we tijd voor een foto van jullie apart. Heb je meteen een nieuwe profielfoto!

Samen de locatie bepalen

De locatie bepaalt het licht, de sfeer en de achtergrond van de foto. Het belangrijkste is dat er voldoende (dag)licht aanwezig is.

Het liefste ga ik naar een locatie toe waar we op ons gemak een stukje kunnen wandelen en kunnen kletsen zodat ik ondertussen de foto’s kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bossen, op de hei, in een skatepark, in een kas, in de duinen, op de boerderij of zelfs in een pretpark of dierentuin. Maar omdat ik de  de omgeving van Oirschot het beste ken laat ik de mooiste plekjes graag aan jullie zien!

Wil je graag knusse huiselijke foto’s dan kun je overwegen om de foto’s bij jullie thuis te houden. Dit wordt vaak gedaan bij zwangerschapsfoto’s en bij baby’s. Denk hierbij aan samen op het grote mensenbed, op de bank of in de babykamer. Maar dit kan ook voor koppels. Om het spontaan te houden kun je er ook voor kiezen om koekjes te bakken in de keuken terwijl ik foto’s maak.

Het is maar net wat bij jullie past en wat jullie leuk vinden! Ik denk hierbij graag met jullie mee!

Wanneer je een fotoshoot reserveert via deze website kun je meteen mijn favoriete locaties bekijken!

Knusse fotoshoot!

Wil je graag knusse huiselijke foto’s dan kun je overwegen om de foto’s bij jullie thuis te houden. Dit wordt vaak gedaan bij zwangerschapsfoto’s en bij baby’s. Denk hierbij aan samen op het grote mensenbed, op de bank of in de babykamer.

Het is maar net wat bij jullie past en wat jullie leuk vinden! Ik denk hierbij graag met jullie mee!

Wanneer je een fotoshoot reserveert via deze website kun je meteen mijn favoriete locaties bekijken!

Online galerij

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode? Met behulp van de online galerij kun je er een echt avondje voor jullie tweetjes van maken en samen de foto’s terug kijken!

Na de fotoshoot maak ik een selectie van minimaal 40 foto’s. Deze bewerk ik en zet ik in een online galerij. Vanuit deze online galerij kunnen jullie de foto’s bekijken, downloaden en delen met anderen. Ook kun je vanuit hier extra foto’s of afdrukken bij bestellen.

Altijd een fotoboek inbegrepen!

Na de fotoshoot ontvangen jullie de foto’s digitaal in hoge resolutie zodat jullie met de foto’s kunnen doen wat jullie willen. Maar om te zorgen dat ze niet alleen op de computer blijven staan ontvangen jullie ook een fotoboek! Hoe leuk is het om deze om de zoveel tijd eens door te bladeren!

Wil je iets speciaals doen met de foto’s? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Doordeweeks & in het weekend!

Alles op een rijtje

Portret van Angela Kiemeneij met haar camera in haar hand.

Professionele fotograaf met al meer dan 9 jaar ervaring!

Alles vastleggen in fotoboeken

Altijd digitale foto's & een fotoboek inbegrepen!

Met behulp van deze online galerij kun je alle foto's van de fotoreportage terug bekijken, downloaden en delen met wie je maar wilt

Snelle levering!

Boek een fotoshoot

Werkwijze

Afspraak maken

Een fotoshoot begint bij het maken van een afspraak. Dit kan door te mailen of via WhatsApp, maar mocht het kortdag zijn kun je natuurlijk ook altijd bellen.

Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je wensen en ideeën zijn. Vervolgens gaan we kijken wat er allemaal mogelijk is. De betaling is altijd vooraf. Je ontvangt van mij altijd een factuur via mail met alle gegevens.

De locatie

Een fotoshoot kan in principe overal, denk aan de bossen, in de stad, bij een kasteel, in de dierentuin of misschien wel gewoon bij je thuis. Je kunt met zo veel mensen op de foto als je wilt. Daarom fotografeer ik alleen op locatie (niet in een fotostudio). Na het boeken van de fotoshoot ontvang je van mij een lijstje met mijn favoriete locaties!

Kleding

Het belangrijkste is dat jij jezelf goed voelt in de kleding die je aantrekt. Dat straal je ook uit op de foto! Na het boeken van de fotoshoot ontvang je van mij een welkom gids met daarin tips voor kleding!

Fotoshoot

De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens het fotograferen neem ik de tijd voor je. Ik geeft tips en help je met een ontspannen en spontane houding. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine opdrachtjes zijn. De verschillende “poses” komen dan vanzelf!

Na de fotoshoot

Er worden vaak rond de 200 foto’s gemaakt. Gemiddeld selecteer en bewerk ik minimaal 50 digitale bestanden. Met bewerken van de foto’s bedoel ik dat ik een eigen stijl geef aan de foto’s. Ik bewerk nooit zonder overleg personen veel anders dan ze in het echt zijn.

De foto’s!

Ongeveer 3-4 weken na de fotoshoot ontvang je van mij de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij. Vanuit deze online presentatie kun je jouw favoriete foto’s selecteren en downloaden. Ook kun je deze galerij delen met familie en/of vrienden.

Meer!

Wil je graag meer digitale foto’s, afdrukken, een fotoboek of een foto op canvas? Deze kun je nabestellen via de online galerij. Graag meer informatie? Neem dan contact op. 

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen? Wat dacht je van een cadeaubon voor een professionele fotoreportage!

Het perfecte cadeau!

Cadeaubon

Nieuwsgierig of zoeken jullie een fotograaf voor jullie bruiloft? Allereerst gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie bij mij een kijkje komen nemen. Ik zou jullie graag beter willen leren kennen zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Cadeaubon voor een fotoshoot te bestellen bij Angela Kiemeneij Fotografie