Voor sommige mensen is het de belangrijkste dag van hun leven. Andere mensen hechten er net wat minder waarde aan. Maar vrijwel iedereen wil wel dat er wat mooie foto’s van gemaakt worden: De bruiloft.

Een bruiloft is enorm persoonlijk. Gaan jullie voor de sprookjesachtige bruiloft met een groot diner en feest in een kasteel? Of houden jullie het wat kleiner en gaan jullie in aanwezigheid van de mensen die voor jullie het meest belangrijk zijn trouwen in het gemeentehuis? Wat jullie ook doen, het is een hele mooie en belangrijke dag. En deze dag zou ik graag voor jullie vastleggen!

Als fotograaf heb je bij een bruiloft maar één kans om het goed te doen. Daarom wil ik voorafgaand aan de bruiloft altijd een persoonlijk gesprek houden met het aanstaande bruidspaar. Op mijn website zie je diverse pakketten, die je al een idee geven wat het ongeveer gaat kosten, maar daarnaast zullen we vooraf nog een hoop andere dingen bespreken.

Doen we alleen een trouwreportage op een voor jullie belangrijke locatie? Ben ik ook bij de plechtigheid aanwezig? Wil je misschien het feest of je receptie ook nog gefotografeerd hebben? Wil je alleen sfeerfoto’s van de ceremonie of wil je naderhand ook op de foto met de familie?

Ieder echtpaar heeft op dit vlak hun persoonlijke voorkeur ik hoor graag van jullie wat de plannen precies zijn. Of weet je het misschien nog niet zeker en wil je hiervoor advies inwinnen via mij? Ook dat kan natuurlijk.

Sommige mensen leggen alles een jaar van tevoren al helemaal vast, terwijl andere mensen mij een maand van tevoren benaderen. Wil je zeker weten dat ik die dag kan? Benader me dan zo vroeg mogelijk. Laat je besproken fotograaf je in de steek? Wellicht ben ik ook last minute nog beschikbaar. Proberen kan altijd!

Interesse? Ik ben ook erg benieuwd wie jullie zijn! Neem gerust contact op voor meer informatie of plan meteen een kennismakingsgesprek.