Even voorstellen


Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Over Angela


Ik ben Angela, 26 jaar en opgegroeid op de boerderij. Al meer dan acht jaar ben ik samen met André en hebben samen een plekje gevonden in Oirschot. Bij ons wonen twee lieve konijntjes (Lancelot en Doortje).

Naast fotograferen ben ik ook part-time te vinden als administratie medewerker, daardoor ben ik erg flexibel en kan ik zowel doordeweeks, in de avonden en in het weekend fotograferen!


Wat anderen over mij zeggen:

Vrolijk

Over Fotografie


Zoals je misschien al gezien hebt of gaat zien als je verder kijkt op mijn website fotografeer ik het liefste niet te geposeerd en hou ik van spontane foto’s! Ik probeer het zo leuk mogelijk te maken zodat het een gezellige dag wordt.

Bij mij kun je terecht voor een mooi familieportret, een foto van je kleinkinderen of van je huisdier. Daarnaast maak ik bruiloftsreportages en kun je mij inhuren op je feestje met of zonder fotobox! Ook ben ik in te huren als fotograaf op een crematie of uitvaart, niet altijd even makkelijk, helaas hoort afscheid nemen bij het leven.

Nu weet je al iets meer over mij, maar ik nog niet over jou. Hopelijk komt dat snel tijdens een leuk gesprek.

Wil je zelf ook een fotoshoot of heb je zelf iets anders in gedachte? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


 


 


Contactgegevens:


Naam: Angela Kiemeneij

Adres: Eikenbussel 64, 5689AJ Oirschot

E-mail: info@angela-k.nl

Telefoon: 06-81161567 (ook Whatsapp)

Doordat ik wisselende werktijden heb en op verschillende locaties werk ben ik telefonisch ben minder goed bereikbaar. Stuur alsjeblieft een belverzoek via mail mocht je mij graag willen spreken.

De mail wordt normaal gesproken binnen één dag beantwoord!

 

 

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zou ik graag willen weten wie je bent en wat je precies zou willen.