Even voorstellen


Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Over Angela


Hoi ik ben Angela. Ik ben een fotografe die graag fotografeert op locatie zoals in de bossen of bij je thuis. Met mijn auto kom ik namelijk overal. Het liefste fotografeer ik met behulp van natuurlijk licht maar soms heb ik toch nog een flitser nodig. Denk hierbij aan feestjes bijvoorbeeld.

Zo kan ik spontane foto’s maken van kinderen, familie’s maar ook bruiloften. Ik ga jullie bewijzen dat foto’s maken geen stijve bedoeling is. Het is de bedoeling dat je plezier hebt tijdens het fotograferen ook als houd je helemaal niet van op de foto gaan!

Bekijk gerust mijn portfolio om een beeld te krijgen van het resultaat dat je kunt verwachten.


Bij mij kun je terecht voor een mooi familieportret, een foto van je kleinkinderen of van je huisdier. Daarnaast maak ik bruiloftsreportages en kun je mij inhuren op je feestje met of zonder fotobox!


Wat anderen over mij zeggen:

Vrolijk

Samen met André heb ik een plekje gevonden in Oirschot waar wij samen wonen met onze twee konijntjes. Naast het fotograferen werk ik part-time als assistent inkoopster. Een leuke combinatie waardoor ik erg flexibel ben.


Nu weet je al iets meer over mij, maar ik nog niet over jou. Hopelijk komt dat snel tijdens een leuk gesprek.

Wil je zelf ook een fotoshoot, wil je mij inhuren voor je bruiloft, feestje of heb je zelf iets anders in gedachte? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Contactgegevens:


Naam: Angela Kiemeneij

Adres: Eikenbussel 64, 5689AJ Oirschot

E-mail: info@angela-k.nl

Telefoon: 06-81161567 (ook Whatsapp)

Doordat ik wisselende werktijden heb en op verschillende locaties werk ben ik telefonisch ben minder goed bereikbaar. Stuur alsjeblieft een belverzoek via mail mocht je mij graag willen spreken.

De mail wordt normaal gesproken binnen één dag beantwoord!

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zou ik graag willen weten wie je bent en wat je precies zou willen.