Hoi!

Wat leuk dat je interesse hebt! Zoals je misschien al hebt gezien fotografeer ik het liefst spontane acties. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je plezier hebt tijdens de fotoshoot of bruiloftsreportage. Hier op mijn website vind je wat meer informatie over mij en de mogelijkheden. Mocht je toch nog iets missen neem dan gerust contact op. Ik sta altijd open voor nieuwe dingen!

Mijn fotografie kun je omschrijven als spontaan, ongedwongen en persoonlijk.

Even voorstellen…

Ja wie is nou die fotograaf die straks jullie mooie momenten gaat vastleggen?

Mijn naam is Angela en woon samen met André en Baloo (konijn) in Oirschot. Naast dat ik fotografeer werk ik part-time op kantoor bij de Sligro (fotografie/data) wat ik ook erg leuk vind om te doen. In mijn vrije tijd kijk ik graag films/series en maak ik met lekker weer graag een ritje op mijn longboard. Ook ga ik graag wandelen met Bella, de hond van mijn ouders.

Bij mij kun je terecht voor een familiefoto, foto van je zwangerschap of baby, van je huisdier of van het vastleggen van feestjes of een bruiloft. Ook verhuur ik een Photobooth. Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken.

Omdat ik fotografeer op locatie kom ik op de mooiste plekjes. Dit kunnen de bossen zijn, in de stad of gewoon bij je thuis!

Ook kunnen kleine of grote bedrijven bij mij terecht voor een mooie bedrijfsreportage, jubilea of productfoto’s.

Dit ben ik in het kort, ik ben ook erg benieuwd wie jullie zijn!

“Klein momenten maken grote herinneringen”

Neem meteen contact op

Wat anderen zeggen over Angela:

De shoot werd een feestje!

Angela, super bedankt voor de fijne fotoshoot en snelle service. De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden met jou! Je stelde ze op hun gemak en de shoot werd een feestje.

★★★★★

Kindershoot

Een goede fotograaf gaat op in de omgeving!

Lieve Angela,

wij zijn superblij met de prachtige foto’s die je voor ons hebt gemaakt op de grote dag van ons dochtertje Louise. Hoe zeggen ze dat ook alweer? Een goede fotograaf gaat op in de omgeving? Dit was bij jou echt zo. Alle belangrijke momenten heb je kunnen vastleggen en dit hebben we amper gemerkt. Bij het bekijken van de foto’s zeiden we vaak:”ohh hier heeft ze ook een foto van gemaakt!”. Ook bij de familiefoto’s ben je er in geslaagd om iedereen op een stralende natuurlijke manier vast te leggen.

Echt heel blij met het resultaat! Dankjewel!

★★★★★

trouwfotograaf bruidsfotograaf bruiloft trouwdag trouwen mooiste dag leven bijzonder momentopname spontaan speciaal familie liefde lief schattig gasten mooie mensen plezier trouwreportage trouwshoot fotoshoot bruiloftsreportage bruiloftreportage huwelijk trouwfoto trouwringen bloemen bruidsboeket professioneel professionele fotograaf feest bruidsfeest bruiloftsfeest voorbereidingen make-up haren kapper sieraden details sfeer lentefeestJos, Inge & Louise - Lentefeest

Angela heeft geduld en leuke ideeën!

Onze fotoshoot op de hei ging er gezellig aan toe! Wij hadden twee honden meegenomen en ondanks dat deze in de weg liepen, bleef Angela geduldig. Verder had ze leuke ideeën en dat resulteerde in hele mooie en leuke foto’s!

★★★★★

Maaike en de rest van de familie - Familieshoot
Wij zijn super tevreden!
Wij zochten een spontane fotograaf, voor spontane trouwfoto’s samen met onze kindjes zijn wij 18-05-18 getrouwd. Eigenlijk hadden we al meteen het gevoel de juiste fotograaf gevonden te hebben! Je begreep precies wat wij bedoelde, het resultaat prachtige ongedwongen foto’s!
Wij zijn super tevreden!
Ontzettend bedankt!

★★★★★

Liefs Dave, Sheley, Luna en Milo - Bruiloft

De foto’s hangen groot in onze woonkamer, prachtig!

Angela heeft foto’s gemaakt van ons lieve meisje toen ze drie weken oud was. De foto’s zijn prachtig geworden en hangen groot in onze woonkamer. De fotoshoot verliep heel rustig omdat Angela de tijd nam en er begrip voor had voor dat je met een pasgeboren baby nog niet zo goed kunt plannen en voorspellen. Het leek ons, als kersverse ouders, vooraf een hele uitdaging, maar hierdoor verliep alles heel ontspannen en genieten we nog iedere dag van het resultaat!

★★★★★

portretfoto gezinsfoto familiefoto profielfoto newbornfoto babyfoto kinderfoto zwangerschapsfoto newbornshoot fotoshoot familieshoot gezinsshoot fotoreportage familiereportage teamfoto portret familieportret gezinsportret foto fotograaf familiefotograaf familiefotografie grote groep familie gezin baby kinderen kind newborn goede fotograaf spontaan lifestyle romantisch liefde loveshoot stelletje koppel vriendinnen vrienden friends professioneel professionele fotograaf huisdieren huisdierfoto dierenfotografiePeter, Pleun en Leen

Een echte aanrader als je gave foto’s wilt!

Leuke fotoshoot bij Angela gehad met de kinderen. Lief en geduldig en ze maakte dat de kinderen zich op hun gemak voelden, wat uitstekend te zien is op het resultaat! Echt een aanrader als je gave foto’s wilt!

★★★★★

Cindy - Kinderfotoshoot

Wauw wat een resultaat!

Angela heeft onze bruiloft gefotografeerd, en wauw wat een resultaat. Ook op de dag zelf ging alles super, ze geeft goede begeleiding maar is vaak ook erg op de achtergrond. Wij zijn dik tevreden!!

★★★★★

Denise & Martijn - Bruiloft

Het was heel relaxed!

Wij hebben een fotoshoot gehad met de familie. Het was heel relaxed. Angela denkt goed mee in wat je wil en heeft veel geduld met de kinderen.
Mooie spontane foto’s, zeker een aanrader!!

★★★★★

Marielle en de rest van de familie - Familieshoot

Je hebt een goed oog voor compositie!

Angela, het resultaat van de fotoshoot die je bij ons aan huis hebt gemaakt heeft hele mooie foto’s opgeleverd. Je hebt precies de foto’s gemaakt zoals we dat vooraf als wens hadden afgesproken.

Je hebt een goed oog voor compositie en hebt voldoende tijd genomen om alle combinaties van ouders, kinderen en kleinkinderen zowel binnen als buiten te schieten. Wij zijn heel blij met het mooie resultaat, de snelle levering en de goede kwaliteit van een mooie set foto’s.

★★★★★

Simone en de rest van de familie - Familieshoot

Zeer prettig!

Ik (en ook de rest) vonden het een zeer prettige ervaring! Jij kwam zelf met leuke ideeën maar luisterde ook naar ideeën die wij in brachten! Het contact van te voren en erna verliep lekker snel, dus dat was ook zeer fijn! Alles werd heel duidelijk verteld en je site is lekker overzichtelijk!

★★★★★

Ilse en de rest van de familie - Familieshoot, Your Content Goes Here

Relaxt en ontspannen

Dankjewel voor de foto’s! We zijn er echt blij mee. Zitten zoveel leuke en mooie foto’s tussen.

Daarnaast vonden we het een relaxte en ontspannen shoot dus we komen zeker nog een keertje bij je terug!

★★★★★

Jannemiek en de rest van de familie - Familieshoot, Your Content Goes Here

Zelfs met zo veel kleine kindjes!

Hoi Angela
Wij zijn erg tevreden!
Het was een gezellige, ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens de fotoshoot.
Zelf met zo veel kleine kindjes is het je gelukt! Het was ook een mooie locatie en super foto weer.
Bedankt voor het meedenken in alles en  je goede bereikbaarheid qua mail en app.

★★★★★

Yvonne en de rest van de familie - Familieshoot, Your Content Goes Here