Bruiloftsreportage + PhotoBooth

Wat leuk dat je interesse hebt in het complete pakket! In principe is het een normale bruiloftsreportage maar nu heb je het complete pakket incl. Photobooth. Mooi alles in-een! De photobooth is een leuke manier om je gasten te vermaken op julie bruiloft!

Ik zal daarnaast leuke attributen (ook wel props genoemd) en een studiolamp meenemen voor gegarandeerd succes! Bovendien is het mogelijk om de Fotobox persoonlijker te maken met een bijhorende thema, speciale props en achtergrond. Het is zelfs mogelijk om een greenscreen te huren. Je gasten zullen je feest niet snel vergeten!

Enkele dagen na het feest kun je de foto’s online bekijken en downloaden in je online gallerij zodat je kunt zien wat je familie, vrienden en collega’s allemaal hebben uitgespookt.

Natuurlijk kun je deze online gallerij ook met ze delen! Dubbel plezier!

Er is vanalles mogelijk waaronder bijvoorbeeld krijtborden met krijtjes/stiften waardoor gasten ook een bericht kunnen schrijven en er een online gastenboek ontstaat.

Wil je liever video’s of gifjes?

Dat kan ook! Jullie gasten kunnen onbeperkt video’s of gifjes opnemen. Deze ontvang je binnen twee weken na jullie feest op een usb-stick.

Al jullie wensen zullen we natuurlijk tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.

Terug naar info over bruiloftsreportage
Neem contact op

Werkwijze

“Beleef het feest zoals het is geweest!”

De opbouw en afbouw van de photobooth vindt in overleg plaats.

Hele dag een bruiloftsfotograaf + Fotobox Deluxe

Voor €1495
  • Studiolamp
  • Props, accessoires en krijtborden in bruikleen
  • Foto-achtergrond
  • Keuze uit foto’s/gifjes/video/greenscreen
  • Alle foto’s digitaal te downloaden vanuit een persoonlijke online gallerij (hoge resolutie/geschikt voor grote afdrukken)
  • Transport in Nederland
  • Geschikt voor binnen/overdekt met vlakke ondergrond
  • Op statief zodat hij op elke vlakke vloer neergezet kan worden

Wat is het?

Het is een hip verplaatsbaar fotohokje, maar dan zonder het fysieke hokje. Je kunt het vergelijken met de fotohokjes op het treinstation of in warenhuizen. Deze zogenaamde “photobooth” is een leuke machine die meerdere foto’s achter elkaar kan nemen door een druk op de knop. Ook is het ook mogelijk om met de fotobox deluxe GIF-jes of zelfs video’s op te nemen.

Er is van alles mogelijk! Daarnaast kun je props oftewel snorretjes, hoedjes op een stokje gebruiken zodat je iets lossere foto’s krijgt. Ook is het ook mogelijk om met de fotobox deluxe GIF-jes of zelfs video’s op te nemen.

Waarom zou ik dit huren?

Het kan gebruikt worden op je bruiloftsfeest, receptie, verjaardag, kinderfeestje of een ander evenement. Het is een leuke toevoeging op je feest of evenement en achteraf kun je nog lang nagenieten van alle foto’s. Dankzij de krijtborden waarop gasten een boodschap of bericht kunnen plaatsen is er de mogelijkheid om een digitaal gastenboek te maken! De foto’s kunnen natuurlijk ook in een fotoboek verwerkt worden.

Worden er ook afdrukken gemaakt?

Nee er worden geen afdrukken gemaakt. Hier is bewust voor gekozen. Ik merk namelijk zelf dat het niet handig is om op een feest rond te lopen met een foto in je hand of broekzak. Doordat gasten geen tijd hoeven te besteden aan het wachten op de afdruk hebben gasten meer tijd over om te genieten van het feest!

Kan deze Photobooth overal staan?

De photobooth kan bijna overal staan zolang hij maar binnen staat. Hij mag namelijk niet meer verplaatst worden zodra hij is geïnstalleerd door mij. Bij aanwezigheid van een lift kan hij ook geplaatst worden op een hoger gelegen verdieping.

De fotobox deluxe staat zelf al op een statief waardoor hij minder ruimte inneemt.

Daarnaast neem ik ook een studiolamp mee op een statief, deze plaats je rechtstreeks achter of op de Photobooth. De complete achtergrondsetting heeft iets meer ruimte nodig. Gemiddeld is dit ongeveer 2×2 meter.

Hoe zit het met de stroom?

De photobooth heeft maar 1 stopcontact nodig van 220 volt. Deze dient binnen een straal van 5 meter aanwezig te zijn. 

Hoe lang duurt het installeren en opruimen?

Alleen het installeren van de fotobox kan binnen een kwartiertje, met een achtergrond erbij kost het in totaal maximaal een half uur. Hetzelfde geldt voor het opruimen.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

De algemene voorwaarden van Angela Kiemeneij Fotografie zijn van toepassing.

Foto’s die zijn gemaakt kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Hierbij kun je denken aan plaatsing op mijn website, social media (Facebook/Instagram) en/of drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van €35,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties, waar een fotograaf niet zonder kan.

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Liever alleen een Photobooth huren?

Vanaf 150 euro

Klik hier