Beestenboel – Fotoshoot met je huisdier!

1 juli 2018
1 juli 2018 Angela

Beestenboel – Fotoshoot met je huisdier!

Ook huisdieren zijn welkom! Als je mij kent weet je dat ik enorm van (huis)dieren hou. Zelf ben ik opgegroeid met katten, honden, konijnen, vissen, kippen, ganzen en koeien. Het liefst zou ik ze nu nog allemaal om me heen hebben, maar ons balkon is net wat te klein voor koeien.

Momenteel heb ik nog wel 2 hele lieve konijnen (Lancelot en Doortje), die je misschien al eens voorbij hebt zien komen op m’n website of op Facebook.

Ik kan me dus ook als geen ander voorstellen dat je graag je huisdieren mee op de foto wil, want ze zijn vaak een onderdeel van het gezin, en dit is bij mij dan ook geen probleem!

Huisdieren zijn vaak erg leuk op foto’s omdat ze wat levendigheid met zich meebrengen. Vind je het lastig om natuurlijk op een foto te staan dan kan de aanwezigheid van je lieve huisdier erg helpen. Je huisdier leidt je namelijk al gauw een beetje af, waardoor je wat minder bezig bent met de gedachte dat je er goed uit moet zien voor de foto.

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat je huisdier net ongeïnteresseerd wegloopt als we net de perfecte foto zouden gaan maken, maar dan maken we gewoon een extra foto om te zorgen dat je toch met leuke resultaten naar huis gaat.

Als je je huisdier mee op de foto wil, laat het me dan in ieder geval van tevoren even weten. Zo kan ik me wat beter voorbereiden op wat komen gaat. Zo zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Als je bijvoorbeeld naast de foto met je hond ook een foto wil van je gezin/familie zonder de hond, dan moet er eigenlijk iemand zijn die de hond even bij zich kan houden, want veel honden willen er graag bijhoren als z’n baasjes klaar gaan staan voor de foto.

Als je weet dat je huisdier vaak wat druk is, dan kun je vooraf misschien een flinke wandeling maken, zodat het beestje iets minder druk is. Ook kan het geen kwaad om zijn of haar favoriete speeltje, dekentje of snacks mee te nemen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact met me op via Facebook, telefoon of m’n website.

 

, , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *