Laat jullie trouwalbum maken door Angela

Foto’s bekijken op je telefoon, tablet of laptop is natuurlijk leuk, maar het blijft toch het leukst om door een papieren trouwalbum heen te bladeren. Een fotoboek dat je ergens neer kan leggen, zodat je er nog een keer lekker doorheen kunt kijken.

Het maken van zo’n trouwalbum kost wel wat moeite en er zijn een hoop verschillende aanbieders. Dit kan een drempel voor je vormen waardoor je foto’s nooit via je tablet in een echt boek terecht zullen komen. Vervolgens gaat je tablet kapot of raak je de foto’s kwijt op je harde schijf en ben je te laat.

Willen jullie wel een fotoboek, maar niet het gedoe? Ik zorg ervoor dat er geheel naar jullie wens een prachtig album gemaakt wordt.

Samen gaan we op zoek naar het juiste materiaal, de juiste kleur, de juiste foto’s en de juiste prijs. Van budget-vriendelijke fotoboeken tot luxe trouwalbums met een stoffen of lederen kaft; Ik help je graag op weg.

Anders

Toch op zoek naar een ander soort fotoboek. Ik maak ook andere fotoboeken op maat. Denk bijvoorbeeld aan een kaft met acrylglas in combinatie met kunstleer, linnen, kurk of houtoptiek. Zie foto’s.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.