Wil je een fotoshoot en ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Zie hieronder de werkwijze in het kort.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op!

Stap 1. Voor de fotoshoot

Een fotoshoot begint met het maken van een afspraak. Je kunt een afspraak maken door te mailen naar info@angela-k.nl mocht het kortdag zijn mag je natuurlijk ook altijd bellen.

Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je precies wilt, met hoeveel personenwaar de fotoshoot plaats vindt en wat de prijs is. Vergeet ook de accessoires niet die leuk kunnen zijn voor de fotoshoot of extra kledingsetjes. Deze kunnen zorgen voor een persoonlijk tintje in de foto. Heb je zelf iets heel anders in gedachte dan denk ik graag met je mee.

Ik vind het fijn als ik van te voren weet wie ik voor de lens krijg en wat voor soort foto’s je leuk vindt en welke niet.  Zo kunnen we ons goed voorbereiden op de fotoshoot en dit is vaak duidelijk terug te zien in de foto’s!

Mocht je mij graag beter leren kennen dan kun je dit hier lezen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek te houden.

Betaling

Je betaalt de kosten vooraf aan de fotoshoot. Je ontvangt hiervoor een factuur via mail. Ook vraag ik om de Algemene voorwaarden van te voren goed door te nemen. Bij betaling ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden gelezen hebt en deze accepteert. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je mailen naar info@angela-k.nl.

Owjee ik kan niet!

Mocht er iets tussen komen waardoor de fotoshoot niet door kan gaan, laat dit dan minimaal 48 uur voor de afspraak weten. Dan plannen we samen een nieuwe afspraak. Ook kan het zijn dat het slecht weer is, mocht dit zo zijn neem ik contact met je op.

Stap 2. Tijdens de fotoshoot

De fotosessie duurt gemiddeld drie kwartier soms wat korter en soms wat langer. Vaak is het even wennen om voor de camera en in de schijnwerpers te staan. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt.

Tijdens de fotoshoot is er een kledingwissel mogelijk. Wil je graag meerdere kledingwissels geef dit dan van te voren aan. Meestal is er op locatie geen pashokje of omkleedruimte beschikbaar, houdt hier rekening mee.

Stap 3. Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en bewerk deze waar nodig is. De selectie bestaat uit minimaal 30 en maximaal 80 verschillende foto’s (soms wat minder soms meer, afhankelijk van de sessie). Als ik deze selectie en bewerking klaar heb (binnen twee weken na de fotoshoot) zet ik de foto’s online in een persoonlijke map met wachtwoord.

Stap 4. Presentatie

Je kunt de foto’s gewoon thuis bekijken op je gemak. Met behulp van inloggegevens kun je inloggen in je persoonlijke online presentatie bij klanten-login. In deze presentatiemap kun je de foto’s bekijken. Hier kun je de foto’s ook meteen downloaden.

 

NIEUW vanaf nov/dec’18:

Vanaf nov/dec’18 vindt de overstap plaats naar een nieuwe online galerij. Je kunt vanaf nu de foto’s die bij je pakket zitten meteen downloaden vanuit de online galerij. Het aantal is afhankelijk van het aantal foto’s dat bij je pakket zit inbegrepen. De downloads zijn gelinkt aan het e-maildres waarop je het mailtje hebt ontvangen.

Je ontvangt twee wachtwoorden via mail. Een wachtwoord waarop in principe iedereen kan inloggen en de foto’s kan bekijken en een wachtwoord speciaal voor de downloads. Het tweede wachtwoord wordt gelinkt aan het e-mailadres, ben hier dus zuinig op.

Wil je graag meer foto’s of heb je vragen,  voor hulp of advies kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Op zoek naar een professionele fotograaf voor een betaalbare, spontane fotoshoot in de regio Oirschot, Best, Eindhoven, Valkenswaard, Bladel, Hilvarenbeek, Tilburg, Boxtel?

Bij Angela is er van alles mogelijk! Of je nu een portret wil voor op Facebook, een familiefoto voor je ouders, van/met je huisdieren of een foto samen met je vriendinnen, samen maken we een fotoshoot wat past bij jou!

Ook voor een bruiloftsreportage kun je bij mij terecht. Omdat dit erg persoonlijk is zou ik graag van te voren met je kennis willen maken door middel van een gesprekje.