Wil je een fotoshoot en ben je benieuwd hoe ik te werk ga? Zie hieronder de werkwijze in het kort.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op!

Stap 1. Voor de fotoshoot

Een fotoshoot begint met het maken van een afspraak. Je kunt een afspraak maken door te mailen naar info@angela-k.nl mocht het kortdag zijn mag je natuurlijk ook altijd bellen.

Voor de fotoshoot neem ik samen met je door wat je precies wilt, met hoeveel personenwaar de fotoshoot plaats vindt en wat de prijs is. Vergeet ook de accessoires niet die leuk kunnen zijn voor de fotoshoot of extra kledingsetjes. Deze kunnen zorgen voor een persoonlijk tintje in de foto. Heb je zelf iets heel anders in gedachte dan denk ik graag met je mee.

Ik vind het fijn als ik van te voren weet wie ik voor de lens krijg en wat voor soort foto’s je leuk vindt en welke niet.  Zo kunnen we ons goed voorbereiden op de fotoshoot en dit is vaak duidelijk terug te zien in de foto’s!

Mocht je mij graag beter leren kennen dan kun je dit hier lezen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om een kennismakingsgesprek te houden.

Betaling

Je betaalt de kosten vooraf aan de fotoshoot. Je ontvangt hiervoor een factuur via mail. Ook vraag ik om de Algemene voorwaarden van te voren goed door te nemen. Bij betaling ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden gelezen hebt en deze accepteert. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je mailen naar info@angela-k.nl.

 

Owjee ik kan niet!

Mocht er iets tussen komen waardoor de fotoshoot niet door kan gaan, laat dit dan minimaal 48 uur voor de afspraak weten. Dan plannen we samen een nieuwe afspraak. Ook kan het zijn dat het slecht weer is, mocht dit zo zijn neem ik contact met je op.

Algemene Voorwaarden

Lees deze altijd goed door van te voren. Overal het algemeen is de tekst makkelijk beschreven. Hierin staat uitgebreider beschreven hoe het zit het met annuleren van een fotoshoot, het bewaren van de foto’s en eigendom van de foto’s waaronder het gebruik voor promotiedoeleinden.

Stap 2. Tijdens de fotoshoot

De fotosessie duurt gemiddeld drie kwartier soms wat korter en soms wat langer. Vaak is het even wennen om voor de camera en in de schijnwerpers te staan. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt.

Tijdens de fotoshoot is er een kledingwissel mogelijk. Wil je graag meerdere kledingwissels geef dit dan van te voren aan. Meestal is er op locatie geen pashokje of omkleedruimte beschikbaar, houdt hier rekening mee.

Stap 3. Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik maak een selectie en bewerk ik deze naar mijn stijl (zoals je ook ziet in mijn portfolio). De selectie bestaat uit minimaal 30 en maximaal 80 verschillende foto’s (soms wat minder soms meer, afhankelijk van de sessie). Als ik deze selectie en bewerking klaar heb (binnen twee weken na de fotoshoot) zet ik de foto’s online in een persoonlijke map met wachtwoord.

Stap 4. Presentatie

Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je van mij de inloggegevens voor je persoonlijke online gallerij. Vanuit deze gallerij kun je jouw favoriete foto’s kiezen, selecteren en downloaden. Ook kun je deze gallerij delen met je familie of vrienden zodat zij ook de foto’s kunnen bekijken. Je kunt de foto’s dus bekijken wanneer en waar je maar wilt, handig!

Wil je graag meer foto’s, dat ik met jullie mee kijk of heb je vragen,  voor hulp of advies kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.