Zwangerschapsshoot

Een mooie herinnering voor later!

Een bijzondere tijd die soms veel te snel voorbijgaat. Tijdens een zwangerschapsshoot kun je echt even stil staan bij dat kleine geluk wat in je buik groeit.

Hoera!

Hoera, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een bijzondere tijd.

Vergeet niet te genieten van je zwangerschap, want voor je het weet is de baby er. Dit moment is een mooie gelegenheid om foto’s te maken van jezelf met de baby in de buik, de aanstaande papa en eventueel broertjes en zusjes! Boek een zwangerschapsshoot.

Hoe leuk is het om later samen de foto’s terug te kijken van deze mooie periode? Niet iedereen gaat graag op de foto maar ik neem er graag de tijd voor om iedereen op zijn/haar gemak te stellen en er echt iets leuks van te maken. Ik zal jullie begeleiden waardoor we een fotoshoot krijgen vol met interactie en leuke momenten.

Daardoor geen stijve geposeerde foto’s, maar spontane foto’s waar je later nog lang van kunt nagenieten.

Bekijk hier fotoshoots:

Waar & wanneer?

Normaal gesproken raad ik het aan om een zwangerschapsshoot tussen de 28 en 34 weken te laten maken. Rond deze tijd is je buik mooi aanwezig en ben je als het goed is nog een beetje fit. De zwangerschapsshoot kan gezellig bij jullie thuis plaatsvinden. Ik maak hierbij graag gebruik van de babykamer en jullie slaapkamer op het grote bed. Maar een fotoshoot op locatie kan ook heel mooi zijn, bijvoorbeeld in de bossen.

Wat trek je aan?

Weet je niet goed wat je aan moet trekken? Geen paniek. Ik geef hieronder alvast drie tips:

 1. Zorg dat de contouren van je buik goed te zien zijn. Dit kun je doen door met je blote buik op de foto te gaan. Maar het kan ook makkelijk door aansluitende kleding aan te doen zoals een strakke jurk. Als zelf geen strakke kleding hebt kun je ook je handen gebruiken om de buik zichtbaar te maken, door één hand boven je buik en de andere hand onder je buik te houden.
 2. Draag zoveel mogelijk effen kleding en niet te veel sieraden. De aandacht wil je zoveel mogelijk houden op jouw buik houden.
 3. Ga je met je partner en/of kinderen op de foto? Probeer de kleding dan een beetje op elkaar af te stemmen. Maar draag niet allemaal dezelfde kleur kleding, wissel juist af zodat je buik niet wegvalt in de achtergrond.

Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt in je kleding! (ook al is het misschien niet helemaal effen)

Wat kost een fotoshoot?

Voor de fotoshoot

 • Duidelijke communicatie
 • Welkom-Gids met tips om de fotoshoot goed voor te bereiden

De fotoshoot

 • Fotoshoot van ongeveer 1 uur
 • Op een locatie tot 12 km vanaf 5688DB Oirschot (verder weg in overleg)
 • Voor maximaal 6 personen
 • Leuke spontane fotografe die jullie begeleidt en met jullie meedenkt

Na de fotoshoot

 • Ik selecteer en bewerk de mooiste foto’s! (minimaal 50)
 • Binnen 3-4 weken persoonlijke online galerij (bekijken, delen en downloaden)
 • Je mag 25 digitale foto’s in hoge resolutie zelf kiezen uit minimaal 50 foto’s
 • Ook ontvang je een verrassing mini fotoalbum

€ 245,-

Het perfecte cadeau!

Cadeaubon

Nieuwsgierig of zoeken jullie een fotograaf voor jullie bruiloft? Allereerst gefeliciteerd! Wat leuk dat jullie bij mij een kijkje komen nemen. Ik zou jullie graag beter willen leren kennen zodat we samen kunnen kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Cadeaubon voor een fotoshoot te bestellen bij Angela Kiemeneij Fotografie